Поредна трагедия в спорта: Треньорът Ферарио Спасов загина в тежка катастрофа

Трагедията е станала след мача от Трета лига между Локомотив Горна Оряховица и Дунав Лом (3:1), на чийто тим Ферарио Спасов бе наставник

Ферарио Спасов
Ферарио Спасов Източник: Dsport

Нова трагедия покоси българския спорт - треньорът Ферарио Спасов е загиналият в автомобилната катастрофа край великотърновското село Шереметя. В късния следобед в събота, автомобилът на Спасов е попаднал в тежкото пътнотранспортното произшествие на пътя София-Варна, близо до Велико Търново.

 

Трагедията е станала след мача от Трета лига между Локомотив Горна Оряховица и Дунав Лом (3:1), на чийто тим Ферарио Спасов бе наставник. Той е пътувал с личния си автомобил в посока Ловеч, когато край търновското село Шереметя е бил ударен от лека кола, която се с висока скорост е навлязла в насрещното платно.

 

Специалистът е емблематична фигура в българския футбол. Той е бил начело на Олимпик (Галата), Литекс, Спартак (Варна), ЦСКА, Дунав (Русе), Ботев (Пловдив), Етър, Спартак (Плевен), Берое, Левски (Лом), Севлиево, а до февруари тази година беше начело на Монтана. Спасов има спечелена Купа на България с Литекс." Изказваме зказва съболезнования на семейството и близките на Ферарио Спасов!

Още от "Велико Търново"

Последни новини

Най-четени