Проф. д-р Костадин Ангелов във Велико Търново: Гласувах за здравето и спокойствието на хората

Той гласува заедно с кмета на града и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов

Проф. Костадин Ангелов
Проф. Костадин Ангелов Източник: ПП ГЕРБ

Министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов упражни правото си на глас във Велико Търново, където е водач на листата на ГЕРБ-СДС. Той гласува в СУ "Вела Благоева" в най-големия великотърновски квартал – "Бузлуджа" заедно с кмета на града и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов.

 

Кметът Даниел Панов

"Гласувах за това, за което се боря всеки ден - за здравето, за спокойствието на хората, за един свят без пандемия, за края на този кошмар. За последната година направихме всичко необходимо, за да проведем тази битка успешно до този момент, ще продължим да го правим", коментира проф. д-р Ангелов. Той подчерта, че изборите са безопасни, взети са необходимите мерки за здравето на хората. В отговор на журналистически въпрос здравният министър посочи, че не очаква пик на пандемията след вота. 

 

"Днес е голям християнски празник - един от двата дни, в които Христовият кръст е изнася от олтара. На този празник избрах да бъдат тук, с великотърновци, в града, символ на величието на България", каза още проф. д-р Костадин Ангелов и добави, че ще посети Варна, където също е водач на листа, за да се увери, че и в морската столица се спазват всички противоепидемични мерки и изборният ден протича спокойно. 

Още от "Велико Търново"

Педагози от Велико Търново пред ГЕРБ: Възвръщането на авторитета на българския учител е безспорно постижение

Програмата за Великотърновска област включва както изграждането на нови детски градини, така и значителни инвестиции за реновиране, за изграждане и развитие на училищна спортна база, за създаване на STEM центрове в училищата, които са новите средища за формиране на знания и съвременни умения

Прочетете повече прочетете повече

Николай Нанков: Следващите 4 години ще са годините на Северна България

Кметът на Велико Търново Даниел Панов подчерта, че следващата година започва проектирането на пътния възел, който ще свързва магистрала "Хемус" и 4-лентовият път Русе - Велико Търново с урбанизираната зона на старата столица.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени