Бойко Борисов във Видин: В петък вотът няма да мине (ВИДЕО)

Единственото, което мога да ви обещая, че ще расте, е външният дълг, добави лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов във Видин
Бойко Борисов във Видин Източник: Скрийншот видео кадър

"Помните времената, за колко време ремонтирахме мостове, речни корита. Минах по цялото трасе - нищо не мога да ви зарадвам и там. А и вашето мълчание - няма протести, не викате управляващите, не викате тука, всичко ви е наред. В момента, в това, което се е превърнала България, няма шанс. Минах покрай църквата "Свети Димитър", строи се с единия милион, който го оставих аз. Вие сте си виновни. То не бяха площади, не бяха църкви и манастири", заяви на среща с гражданите на Видин и симпатизанти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Вие все едно живеете на друга планета. Мене ме скъсаха да ме подиграват - Битко бибитка. Щом допуснахте такива (ПП) да станат първа политическа сила, сега ще траем и ще си сърбаме попарата. Горивата минаха на 3 лв. А на мене за 2,20 лв. ми правеха протести. Инвестициите спаднаха при правителствата на Радев и на четворната коалиция. Къде е корупцията? Единственото, което ви обещавам, че в България ще продължи да расте - това е външния дълг. И няма да го видите къде. Какво можем да направим? Шансът да има по-здрав контрол е от местните избори да имаме местна власт. Колкото по-добре се представите, толкова повече няма да ви влияе сглобката", продължи да се гневи Борисов. "За да има оптимизъм, трябва да бием на изборите!", обобщи Борисов и изброи как се е справил с финансовата криза, гръцката криза и Ковид кризата.

 

И заяви, че със сърце и душа ще работи за Видин, Враца и Монтана. "За тези години така финансите се нарушиха, че трябва да молим Асен Василев да е магьосник. В законодателната власт свършихме доста работа. 3 години няма план за въстановяване, сега се приема. Кметовете как са се справяли, не знам. И въпреки всичко градовете ви са що-годе добре. Защо бих този път, като няма оптимизъм. За да го има, трябва да биете много на изборите. Много пъти сме се измъквали от тежки ситуации. 2009 г. беше най-тежката финансово-икономическа криза в света - измъкнахме се. После гръцката криза, КОВИД, войни... Дайте доверие на нашите кандидати. И 5, и 6 пъти да се събираме тук, файда няма, ако нямаме добър резултат", каза Борисов.

 

"В петък вотът няма да мине, казвам го за журналистите... Убеден съм, че заедно можем много повече. С конфликта в Израел - перфектна реакция. И на Мария Габриел с докарването на българите, и на Росен Желязков с осветяването на парламента", поясни Борисов. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе във Видин, където бе събран активът от Видин, Монтана и Враца.

 

На събранието на ГЕРБ бяха представени кандидатте за кметове на общини от Северозападна България. Събранието откри зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова. Пътят до Видин трябваше вече да е готов, вместо това едни неоформени човечета играеха на "стражари и апаши", каза тя.

 

"Нашите опоненти ще кажат, че някой ни е задължил да бъдем тук. Но това, което ни задължава, е вярата в лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Всичко, което хубаво се е случило тук, беше от времето, когато той беше премиер. Видин изостава във всяка една сфера. Някой ще кажа, че за това е виновна държавата. Проблемът е, че той изостава и в бъдещето си. Видин има страшно много ресурси и аз не мога да разбера защо той е на това дередже", каза Александър Матеев, кандидат за кмет на Видин.

 

"Трябва да бъдем реалисти и да вярваме в тези, които могат. Не трябва да правим експерименти, а да залагаме на можещите. Ако искате нашите градове и общини да имат добри стопани, трябва да избирате тях. Крайно време е да бъдете единни", призова от трибуната кметът на Враца Калин Каменов.

 

Още от "Видин"

Министър Гвоздейков: Инвестициите в хората са основен компонент на всеки успешен бизнес модел

Министър Гвоздейков връчи наградата в категория "Инвестиция в човешки капитал" на "Технически компоненти България" ЕООД. Компанията е създадена в гр. Видин и работи в областта на електрониката, произвеждайки компоненти и системи за енергийно ефективно отопление и климатизация

Прочетете повече прочетете повече

Министър Цеков: Днес сме една идея по-близо до това да имаме нормална свързаност между столицата и Видин

Движението по новия автомагистрален участък между Макреш и Бела беше пуснато днес, след като регионалният министър провери състоянието на трасето

Прочетете повече прочетете повече

Разкрити са опити за незаконно превеждане и преминаване на 32 мигранти през българската граница в района на ГКПП Видин –

В товарните автомобили, управлявани от граждани на Турция, са били укрити чуждестранни граждани от Сирия и Ирак, сред които имало и непълнолетни лица

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени