Бойко Борисов във Видин: Станем ли първи - нямаме заден ход! Можем да направим правителство в три варианта! (ВИДЕО)

2 години плащаме за беззаконието и лъжите, заяви Младен Маринов

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Скрийншот видео кадър

Продължават предизборните срещи на лидера на ГЕРБ и неговия екип. Днес те се срещнаха със симпатизанти и избиратели на партията във Видин. Борисов бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти. 

 

Залата във Видин
Залата във Видин Източник: Скрийншот видео кадър

"Когато станах премиер, тук на моста имаше само четири колони. Направих пътека до Брюксел, комисарят Хан каза, че ако успееш да ме прекараш през реката, ще ти осребря фактурата. Сега оттук минава страхотен трафик, успяхме. Това ще се изплати. Но вие две години спахте, не мога да не съм ви сърдит. Росица Кирилова всеки ден правеше панаири. Един протест не направихте. Били шарлатани, прибраха ви парите, а отсреща тишина. Сега ме натоварвате с огромни очаквания. Но парите от сметката, които ви оставихме за целия път, за "Хемус", за Враца-Монтана-Видин. Тези пари ги няма. Само че сега дефицитът е 11%, а при нас бяха на излишък. Управлявахме държавата като истински стопани", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

 

"Това, че Продължаваме промяната безобразно лъгаха, когато тръгнаха с аероплан за Скопие - един полет, медиите прикриваха Кирил Петков. Всичко отиде във фирмата на един министър, който отиде в Испания. Нали щеше да прави летище в Русе? Къде са петте моста, и редовния курс на делтапланера? И аз съм тъжен. Сипаха лъжи. 50 милиарда щели да инвестират", припомни Борисов. 

 

"Тръгнах си от Брюксел сърдит, когато правихме бюджета на Европа, защото на Словения и Унгария дадоха пари за бедните райони, но аз осигурих парите - 200 милиона евро за пътя към Видин. Дупката в бюджета вече е 15 милиарда. През октомври трябва да се тегли нов заем от 10 милиарда, за да се плащат пенсиите", посочи бившият премиер.

 

"Убедих колегите, че е много опасно в етнически райони да се връщат бежанци мюсюлмани. Като ни ги върнат със самолети, къде ще ги държим? Благодарение на Урсула, на Макрон, на Шарл Мишел успяхме тези бежанци да ги репатрираме в Турция. Медиите не обръщаха внимание. Сега всеки ден моргите са пълни с трупове на мигранти и полицаи загиват. Сега медиите казват, че сте по-добре, а ви взеха по лев от всеки литър нафта и бензин", съобщи лидерът на ГЕРБ.

 

"Не знам на какво основание тези хора парадират ГЕРБ да ги подкрепи, защото са по-хубави? За две години така се сринаха, че седем партии имат под процент от нас. Ако можете сами - защо не продължите? Слави се скара с Асен и Киро за пари, кой да плати на фирмите. С тези пари, които оставихме, трябваше да са построили пътя. Скараха се за половин милиард. Не искали Радев да разплаща през Шишков", разкри Бойко Борисов.

 

"Знаете ли, че днес имат брънч в Благоевград с пача и кисело зеле? Скъсаха ни от лъжи. Аз не обещавам, защото после ми правят протест и си го искат. Сега ни предлагат да работим заедно, било каквото било, но така не става", каза той.

 

"С най-ниските данъци в ЕС ще продължим да плащаме пенсиите. Това е нашата идеология, спазвали сме я 12 години. Ако не сте вие, никой не може да ме накара да се занимавам с тази работа", призна Борисов.

 

"Станем ли първи - нямаме заден ход. От дебата вчера стана ясно как всички бяха срещу Лорер, т.е. тази партия е в изолация. ГЕРБ може да направи правителство в три варианта. Левицата, БСП, Възраждане и ИТН са голям ляв блок заедно с Румен Радев. След 2-ри април затова ни е важно да ни изпратите на преговорите с първи резултат", обясни лидерът на ГЕРБ.

 

"Нямам загубени парламентарни избори, защото се обединихме с ГЕРБ. Няма повече време за чакане. Имаме възможност да ги бием и да разберат къде им е мястото", заяви Росица Кирова.

Тя представи листата с кандидат-депутатите на ГЕРБ. Хората може да се развиват, благодарение на отношението на г-н Борисов към младите хора, посочи Кирова.

 

Росица Кирова
Росица Кирова Източник: Скрийншот видео кадър

По думите й няма по-лошо от това да се сблъска човек с болестта и обясни, че в листите на ГЕРБ има много лекари. "Виждам, че много политици слагат грешната диагноза на това, какво се случва в държавата. Когато човек има температура, тя е признак на инфекциозно заболяване. Не търсите само лекарство за намаляване на температурата. Търсите причината", обясни Кирова. Тези хора не знаят как да ни излекуват. За да получим лечение, трябва хора, които да знаят как. Аз съм сред хората, които знаят как да ни излекуват, как да върнат България в правия път", заяви Кирова. И обяви задачата на организацията - да излъчи поне двама народни представители от областта.

 

Според Кирова хората във Видин искат най-много да имат път. "Г-н Борисов изпълни ангажимента си към Видин и целия Северозапад, след това обаче дойде времето на шарлатаните. Ремонтът спря, не си помръднаха пръста. Две години загубихме, Видин няма път", посочи тя. Трябва ни редовно правителство и някой, който да умее да управлява държавата, каза още Росица Кирова.

 

"2 години плащаме за беззаконието и лъжите. На 2-ри април с хартиената бюлетина, защото само на нея и имам доверие. Ще обърна внимание на лъжите на Бойко Рашков. Той излъга, че е решил проблема с миграцията. Дни след това загинаха двама полицаи в Бургас. Няколко полицаи загинаха заради политическо безхаберие. Най-големият проблем не е че всички центрове за бежанци са препълнени, а че всички западноевропейски страни са препълнени с бежанци, преминали през България. И те ще ни бъдат върнати обратно – стотици хиляди. Няма кой да защитава българския интерес". Това заяви бившият вътрешен министър и кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС Младен Маринов.

 

Младен Маринов
Младен Маринов Източник: Скрийншот видео кадър

"Единственият фактор, който се справяше с миграцията беше Бойко Борисов. Миграцията е външнополитически проблем. Нашият гарант за справяне с престъпността и миграцията е г-н Борисов", подчерта той. "На 2-ри трябва да си върнем държавата, защото тя е на автопилот и лети към пропастта. За целта трябва да убедим още хора да гласуват. Силата не е в партиите, а в хората, които подкрепят партиите. Нека на 2-ри да отидем до урните и да победим, за да има правителство", призова Маринов.

 

Още от "Видин"

Министър Гвоздейков: Инвестициите в хората са основен компонент на всеки успешен бизнес модел

Министър Гвоздейков връчи наградата в категория "Инвестиция в човешки капитал" на "Технически компоненти България" ЕООД. Компанията е създадена в гр. Видин и работи в областта на електрониката, произвеждайки компоненти и системи за енергийно ефективно отопление и климатизация

Прочетете повече прочетете повече

Министър Цеков: Днес сме една идея по-близо до това да имаме нормална свързаност между столицата и Видин

Движението по новия автомагистрален участък между Макреш и Бела беше пуснато днес, след като регионалният министър провери състоянието на трасето

Прочетете повече прочетете повече

Разкрити са опити за незаконно превеждане и преминаване на 32 мигранти през българската граница в района на ГКПП Видин –

В товарните автомобили, управлявани от граждани на Турция, са били укрити чуждестранни граждани от Сирия и Ирак, сред които имало и непълнолетни лица

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени