Листа 32 (ГЕРБ-СДС) във Видин стартира онлайн студиа

Първият гост ще бъде проф. Асен Балтов

Листа 32 във Видин стартира онлайн студиа
Листа 32 във Видин стартира онлайн студиа Източник: ПП ГЕРБ

Отборът на Видин от листа 32  (ГЕРБ-СДС) стартира онлайн студиа. Първото издание ще е на 21 октомври от 19,30 часа, по време на което ще бъдат представени кандидатите за народни представители от коалицията на ГЕРБ-СДС.

 

"Първият ни гост ще бъде проф. Асен Балтов. Ще си говорим за здравеопазване и как да преминем през COVID- кризата? Защо един лекар се впуска в политиката и каква е връзката с Видин?", съобщи водачът от гражданската квота на коалицията Росица Кирова, която ще е и водещ на живите предавания.


"Студио 32" ще се излъчва всеки вторник и четвъртък от 19,30 часа на страницата на Отбора на Видин във Фейсбук, където всеки може да задава своите въпроси. Веднъж седмично ще има и гост, който е свързан и съпричастен с каузата на отбор 32.


"Ще си говорим и за платформата за управление на коалиция ГЕРБ-СДС, за основните акценти в програмата за отговорно управление на държавата, за мотивацията ни отново да се борим за вашето доверие", допълни Росица Кирова.

 

Още от "Видин"

Разкрити са опити за незаконно превеждане и преминаване на 32 мигранти през българската граница в района на ГКПП Видин –

В товарните автомобили, управлявани от граждани на Турция, са били укрити чуждестранни граждани от Сирия и Ирак, сред които имало и непълнолетни лица

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени