Община Враца стартира кампанията за плащане на данък върху превозни средства

Кампанията за заплащане на данък върху недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци ще стартира през месец февруари

Община Враца
Община Враца Източник: Zonanews

Община Враца стартира кампанията за плащане на данък върху превозни средства, като размерът му през настоящата година остава непроменен, съобщават от пресцентъра на общината. За лицата, заплатили цялата дължима сума до 30 април, се предвижда 5% отстъпка.

 

При желание за заплащане на данъка на части, сроковете са – до 30 юни за първа вноска и до 31 октомври за втората. Запазва се и редът за погасяване – системата покрива първо невнесените данъци за минали години.

 

Собствениците на превозни средства могат да заплащат своите задължения: по банков път; чрез системата "виртуален ПОС"; на касите в "Местни данъци и такси"; чрез страница на Националната агенция по приходите; на касите на пощенските станции и тези на EasyPay.

 

Кампанията за заплащане на данък върху недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци ще стартира през месец февруари.

Още от "Враца"

Заключителна пресконференция по Проект "Създаване на майчини центрове за подобрено включване на уязвими групи в община Б

Проектът е с бюджет 499 984.12 eвро (977 868.94 лв.) и е реализиран съвместно от Община Ботевград и Община Мездра през периода 18.04.2022 г. - 30.04.2024 г.

Прочетете повече прочетете повече

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени