Предстои шестото издание на футболния турнир за деца Мемориал "Семко Горанов", организиран от Община Мездра и от ОФК Локомотив - Мездра

Турнирът ще се проведе във формат "Футбол 9"

Турнир в памет на треньора Семко Горанов
Турнир в памет на треньора Семко Горанов Източник: Община Мездра

Община Мездра и ОФК Локомотив - Мездра организират Шести футболен турнир за деца Мемориал "Семко Горанов" в памет на известния състезател и треньор от близкото минало. Спортната проява ще се проведе на 18 септември 2021 г. (събота) от 9:00 часа на изкуствения терен на градския стадион "Локомотив" в гр. Мездра. 


В турнира ще вземат участие четири клубни формации - деца, родени след 01.01.2010 г.: ОФК Локомотив (Мездра), ПОФК Ботев 1921 (Враца), ФК Балкан 1929 (Ботевград) и ФК Атлетик (Козлодуй) - клубове, в които Семко Горанов (1936-2011 г.) е бил наставник през своята дългогодишна треньорска кариера. Турнирът ще се проведе във формат "Футбол 9".

 

Турнир в памет на треньора Семко Горанов
Турнир в памет на треньора Семко Горанов Източник: Община МездраОтборите, класирали се на първите три места, ще получат купа, медали и грамоти, а тимът, завършил на четвърто място - грамота. Всички отбори ще получат и футболни топки, осигурени от Областния съвет на БФС - Враца и от организаторите. Ще бъдат връчени и четири индивидуални награди: за "Най-добър вратар", "Най-добър защитник", "Най-добър играч" и "Голмайстор" на турнира. 


Победители в досегашните пет издания на Мемориал "Семко Горанов" са: през 2014-а и 2015 г. - Футболна академия ДИТ (София), през 2017 г. - ОФК Локомотив (Мездра), а през 2018 г. и 2020 г. - ПОФК Ботев 1921 (Враца). През 2016-а и 2019 г. турнирът не се провежда.
Програма на Шести футболен турнир за деца Мемориал "Семко Горанов":
9:00 ч. - Официално откриване на турнира, 
9:15 ч. - ОФК Локомотив (Мездра) - ПОФК Ботев 1921 (Враца), 
10:10 ч. - ФК Балкан 1929 (Ботевград) - ФК Атлетик (Козлодуй), 
11:10 ч. - Двубой за III-IV място, 
12:10 ч. - Финална среща, 
13:00 ч. - Награждаване на призьорите.

 

Турнир в памет на треньора Семко Горанов
Турнир в памет на треньора Семко Горанов Източник: Община Мездра

 

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени