"Спортът е здраве" в Оряхово

Официалното откриване ще направи легендарният вратар Илия Вълов

"Спортът е здраве" в Оряхово
"Спортът е здраве" в Оряхово Източник: Община Оряхово

Инициативата "Спортът е здраве", с участието на образователни, обществени и културни институции, ще се проведе на 7 април в Оряхово. Официалното откриване ще направи легендарният вратар Илия Вълов.

 

Събитието продължава от 9,30 ч. с маратон от сградата на общинската администрация до парк "Щурците". В 10,00 ч. ще се проведат щафетни игри, а от 11,00 ч - Bubble football. 

 

В 14,30 ч. е предвидена да стартират шахматните игри, които ще се проведат в клуб "Асеневци". Инициативата "Спортът е здраве" завършва с футболен мач от 16,00 ч. 

Още от "Враца"

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени