Борислава Христова е назначена за заместник-кмет на Община Мездра

Работила е като счетоводител в Държавно предприятие "Национална компания "Железопътна инфраструктура"

Зам.-кметът в община Мездра Борислава Христова
Зам.-кметът в община Мездра Борислава Христова Източник: Община Мездра

Със заповед на кмета на община Мездра Иван Аспарухов, считано от днес, 11 март 2024 г., Борислава Христова е назначена за заместник-кмет на Община Мездра с ресор "Икономическо развитие, индустриални инвестиции и транспорт".

 

Борислава Николаева Христова е родена на 20 декември 1992 г. Завършила е висше образование в Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - Свищов, Професионално направление "Икономика", специалност "Стопански и финансов контрол", образователно-квалификационна степен "Бакалавър" (2011-2015 г.) и Магистърска програма "Финансово управление в публичния сектор" към специалност "Финанси", образователно-квалификационна степен "Магистър" (2015-2016 г.).

 

Работила е като счетоводител в Държавно предприятие "Национална компания "Железопътна инфраструктура" - Железопътна секция Враца (от м. август 2015 г. до м. март 2021 г.) и като отчетник счетоводство в "Хидра Консулт" ЕООД / "Лин Партнърс" ООД - Враца (от м. март 2021 г. до момента).

 

На изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври 2023 г. Борислава Христова беше избрана за общински съветник в Общински съвет - Мездра за мандат 2023-2027 г. от листата на Местна коалиция "ЗНС (Левицата!, Българска социалдемокрация - Евролевица, Бъдеще за Родината)".

 

Борислава Христова беше представена пред ръководния екип на община Мездра на днешната оперативка от кмета Иван Аспарухов, който й пожела успех в работата.

Още от "Враца"

8 учебни заведения се включиха в традиционната Панорама на образованието 2024 в Мездра

Ученици и учители от петте училища и от трите професионални гимназии представиха по атрактивен начин възможностите, които предлагат за обучение и за професионална подготовка техните училища

Прочетете повече прочетете повече

Община Мездра награди участниците в конкурса за великденска украса "Писан, шарен Великден"

25 детски градини, училища и читалища се включиха в конкурса, каза по време на награждаването Нели Минева, заместник-кмет "Социално развитие и хуманитарни дейности" в Община Мездра

Прочетете повече прочетете повече

Заключителна пресконференция по Проект "Създаване на майчини центрове за подобрено включване на уязвими групи в община Б

Проектът е с бюджет 499 984.12 eвро (977 868.94 лв.) и е реализиран съвместно от Община Ботевград и Община Мездра през периода 18.04.2022 г. - 30.04.2024 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени