Бойко Борисов: Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри, ще видим как ще продължим да участваме в тази сглобка (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ с първи коментар за завръщането на Васил Божков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Източник: Zonanews

"Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години подред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко". Това беше първият коментар на председателя на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов по повод завръщането на Васил Божков, който вчера беше арестуван на Летище София.

 

"Искрено се надявам г-н Божков да е дошъл да си реши проблемите с правосъдието, ако е невинен да си изчисти името, а ако е виновен – имаме съдебна система", каза още Борисов и допълни: "Нямам никакво притеснение от него". 

 

Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри, коментира и другите теми лидерът на ГЕРБ във врачанското село Лиляче на мероприятие на младежката организация на партията. "Ще видим как ще продължим да участваме в тази "сглобка", добави той.

 

Борисов в Лиляче
Борисов в Лиляче Източник: Скрийншот/Facebook

"Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100%, изключвам външното министерство", посочи Борисов.

 

Вътрешният министър заслужава да бъде питан защо смени и кой го накара да смени ръководители на областни структури, посочи още Борисов и добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и ръководствата на много други структури. 

 

"Този главен секретар е гласуван от Министерския съвет, разбира се, че той не се справя", коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

Бойко Борисов посочи още, че е притеснително и това, което се случва с цените на горивата, защото по думите му те се вдигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-много. 

 

Попитан за коментар на прекратяването на делото за златните кюлчета и пачките, Борисов отговори уклончиво: "Като нямам кюлчета и си държа в нощното шкафче пари фалшиви, това две години, защото толкова е разликата между снимките... Чистачката един път да не е нещо мръднала по нощното шкафче. Когато човек става сънен, ще се удари в шкафчето. Цялата тази пропагандна машина...".

 

Той коментира и показното убийство на Алексей Петров: "Да се надяваме, така както при предишните два атентата, да бъдат задържани извършителите".

 

Още от "Враца"

8 учебни заведения се включиха в традиционната Панорама на образованието 2024 в Мездра

Ученици и учители от петте училища и от трите професионални гимназии представиха по атрактивен начин възможностите, които предлагат за обучение и за професионална подготовка техните училища

Прочетете повече прочетете повече

Община Мездра награди участниците в конкурса за великденска украса "Писан, шарен Великден"

25 детски градини, училища и читалища се включиха в конкурса, каза по време на награждаването Нели Минева, заместник-кмет "Социално развитие и хуманитарни дейности" в Община Мездра

Прочетете повече прочетете повече

Заключителна пресконференция по Проект "Създаване на майчини центрове за подобрено включване на уязвими групи в община Б

Проектът е с бюджет 499 984.12 eвро (977 868.94 лв.) и е реализиран съвместно от Община Ботевград и Община Мездра през периода 18.04.2022 г. - 30.04.2024 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени