Даниел Митов: Някой разбира ли мисловния и словесен безпорядък, който се лее от Кирил Петков?

Правителството на Кирил Петков е безпомощно и безполезно

Даниел Митов
Даниел Митов Източник: Zonanews

Слушате ли Кирил Петков? Някой разбира ли какво говори той? Мисловен и словесен безпорядък, който се лее от телевизора! Клишета, които се повторят ежедневно. Това каза Даниел Митов по време на среща със симпатизанти на партията във Враца.

 

Ето акцентите от неговото изказване, публикувани в неговата страница във Фейсбук: 

Спомням си как изглеждаха българските градове преди. Видях тяхната еволюция при управлението на кметовете от ГЕРБ. Това ставаше с подкрепата на правителството на Бойко Борисов, което знаеше как да работи с местната власт и да си сътрудничи с нея. Бойко Борисов като премиер никога не е делил кметовете по цветове и партии. Във всяка община живеят български граждани.

 

Слушате ли Кирил Петков? Някой разбира ли какво говори той? Мисловен и словесен безпорядък, който се лее от телевизора! Клишета, които се повторят ежедневно. Как правителството на Кирил Петков подкрепя Украйна? Три дни не можем да ги убедим за обща декларация в парламента срещу войната на Путин. Комунистите в коалицията гласуваха против санкциите срещу Русия. А днес Нинова иска да чуем Путин в Народното събрание. ДБ си траят - те се превърнаха в заложници.

 

Ако в този момент ГЕРБ управлявахме и трябваше да вземаме решения, то в Украйна вече щеше да има военна помощ от нашата страна и руският посланик Елеонора Митрофанова щеше да бъде обявена за персона нон грата в България. Правителството на Кирил Петков е безпомощно и безполезно. Личи си, че те са дошли да си натъпчат джобовете.

 

Още от "Враца"

Момчетата V-VII клас на ОУ "Христо Ботев" и на СУ "Иван Вазов" (Мездра) станаха зонални първенци в Ученическите спортни

Така те ще играят за определяне на участниците от Северозападна България във финалните състезания в тази възраст в двата вида спорт от игрите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени