Ден на отворените врати в завод "Холсим" в Бели извор

Приветствие към гостите и организаторите на събитието отправи заместник-кметът на Александър Владимиров

Ден на отворените врати в завод "Холсим" в Бели извор-1
Ден на отворените врати в завод "Холсим" в Бели извор-1 Източник: Община Враца
Информационно събитие под надслов "Холсим и приятели – Ден на отворените врати" се провежда в циментовия завод Холсим в село Бели извор.
 
Приветствие към гостите и организаторите на събитието отправи заместник-кметът на Александър Владимиров, който благодари на ръководството на завода за подкрепата и доброто партньорство с местната администрация през годините.
 
Зам.-кметът Александър Владимиров
Зам.-кметът Александър Владимиров Източник: Община Враца
Изпълнителният директор на "Холсим България" Росен Папазов поздрави гостите на информационния и заяви, че циментовият завод в село Бели извор ще продължи да помага за развитието на населените места на Враца и подобряването на живота на живущите.
 
За гостите бяха предвидени обиколка с влакче, щандове с интересна и полезна информация за производството на цимент и дейността на компанията, детски кът, зона за отдих, интересни и тематични игри и др.

Още от "Враца"

Сдружението за модерна търговия: Търговски вериги се подготвят за плащания в евро

Във Враца от Сдружението за модерна търговия прогнозираха, че след обявяване на евентуална дата за приемане на страната ни в еврозоната, за веригите ще са необходими от 3 до 6 месеца, за да са готови напълно за новата валута

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени