Десетки български производители отново ще са част от фермерския пазар във Враца

Близо 40 родни производители ще вземат участие

Фермерски пазар във Враца
Фермерски пазар във Враца Източник: Община Враца

Близо 40 родни производители ще вземат участие в поредното издание на Фермерския пазар. Сред новите предложения на изложението на еко продукти са – орехово масло по френска технология, натурална козметика и авторски бижута. Неизменна част от форума отново ще са млечните и пчелните продукти, уникалните домашни сиропи, пречистеното масло и изкусните месни деликатеси от цялата страна.

 

Билковите екстракти, вината и бутиковите ракии също могат да бъдат открити на пазара. В предстоящото издание на Фермерския пазар ще бъдат организирани ателиета за сапуни и козметика, както и работилници за бижута. Всички присъстващи на събитието могат да участват в томбола с много награди и изненади. Фермерският пазар ще се проведе на 10 юли (събота), от 09:30 до 18:30 часа, пред сградата на Община Враца.

Още от "Враца"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени