Деца и родители се забавляваха в Деветия турнир "Мама, татко и аз", който се проведе във Враца

В надпреварата се включиха 36 отбора на деца и родители от детските градини във Враца

Девети турнир "Мама, татко и аз"
Девети турнир "Мама, татко и аз" Източник: Община Враца
Девети турнир "Мама, татко и аз" се проведе в спортната зала на ППМГ "Акад. Иван Ценов" във Враца. Събитието откри кметът на община Враца Калин Каменов, който поздрави участниците в инициативата и им пожела успех в състезанията. "Независимо как ще завършите, вие всички сте победители, за което ви поздравявам и се надявам да намирате повече време заедно да спортувате", заяви кметът Калин Каменов.
 
Кметът Калин Каменов
Кметът Калин Каменов Източник: Община Враца

В надпреварата се включиха 36 отбора на деца и родители от детските градини във Враца, които участваха в две състезания и игра с публиката. Голямата награда за всеки от победителите в сериите бе празнична торта. Всички участници получиха предметни награди.
 
Деветият турнир "Мама, татко и аз" се провежда по повод Деня християнското семейство и е във връзка с реализирането на дейности по проект "СТИМУЛ за ранно детско развитие" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Още от "Враца"

Община Мездра и БЧК поздравиха "на патерица" акушер-гинеколозите и акушерките в МБАЛ-Мездра по случай Бабинден

Доброволци от Българския червен кръст (БЧК), начело с председателя на Общинския съвет на БЧК Наталия Христова-Горанова, също поздравиха здравните специалисти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени