Детска градина "Мир" в Мездра благодари на ОбП "Чистота" за извършения ремонт

Детска градина "Мир" и яслената група ще отворят врати за своите възпитаници на 9 септември 2021 г.

Детска градина Мир в Мездра
Детска градина Мир в Мездра Източник: Община Мездра

Детска градина "Мир" изпрати благодарствено писмо до кмета на община Мездра Иван Аспарухов, с което благодари на Общинско предприятие (ОбП) "Чистота" за извършените ремонтни дейности през лятото във филиала в село Долна Кремена и за почистването на пространството в района на детското заведение в гр. Мездра. "Екипът и родителите на децата в ДГ "Мир" - гр. Мездра изказват сърдечната си благодарност към Вас и към служителите в ОбП "Чистота" за съдействието и проявената отговорност при осъществяване на ремонтните дейности в детската градина в с. Долна Кремена и за почистеното пространството в близост до оградата на детската градина в гр. Мездра, се казва в писмото.

 

Благодарим Ви за навременната помощ, оказаното внимание и съдействие при осъществяване на ремонтните дейности в сградите на ДГ "Мир" - гр. Мездра с детска група в с. Долна Кремена." Детска градина "Мир" и яслената група ще отворят врати за своите възпитаници на 9 септември 2021 г. (четвъртък), при стриктно спазване на въведените в страната противоепидемични мерки, съобщават от детското заведение. Приемът на деца ще става на обособените за целта места - пред входовете на ДГ, при отстояние най-малко 2 м между родителите, като не се допуска влизането на придружителите на децата в сградата на детската градина.

 

Приемът ще се извършва от медицинско или друго упълномощено от директора лице, при използване на необходимите индивидуални предпазни средства - маска/шлем, като в случай на констатиране на признаци на заболяване детето няма да се приема. Апелираме към всички родители да не водят детето си, ако някой член на семейството или детето има симптоматика на заболяване, както и ако има кой да се грижи за детето вкъщи. Нека бъдем отговорни към своето здраве и това на другите! Благодарим за разбирането! Бъдете здрави! Очакваме ви!

 

Деца от градина Мир в Мездра
Деца от градина Мир в Мездра Източник: Община Мездра

 

Още от "Враца"

Последни новини

Най-четени