До 29 ноември се приемат номинации за Спортист на годината на община Мездра

Експертна комисия ще определи 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината на община Мездра

Участниците в класацията "Спортист на годината" в Мездра през 2020 г.
Участниците в класацията "Спортист на годината" в Мездра през 2020 г. Източник: Община Мездра

Община Мездра започна прием на номинации в традиционната класация "Спортист на годината". До 29 ноември 2021 г., включително, лицензираните спортни клубове, които развиват дейност на територията на общината, могат да представят мотивирани писмени предложения за спортист, отбор и треньор на годината. Номинациите се подават в отдел "Култура, спорт и туризъм" на Общинска администрация-Мездра, стая 303 или на e-mail: sedefka_petkova@abv.bg. 


На базата на подадените номинации, чрез попълване на анкетен лист, експертна комисия, назначена от кмета Иван Аспарухов, ще определи 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината на община Мездра. Награждаването ще се състои, когато епидемичната обстановка в страната позволява това, за което клубовете ще бъдат уведомени допълнително. Анкетата за определяне на 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината се организира от Община Мездра за 21-а поредна година. 

 

Плакет
Плакет "Треньор на годината" в Мездра Източник: Община Мездра



Междувременно, във връзка с изготвянето на Общинския спортно-туристически календар за 2022 г., Община Мездра уведомява спортните клубове, че в срок до 15 декември 2021 г. могат да внесат писмени заявления в деловодството на Център за услуги и информация на гражданите при Община Мездра с предложения за планираните от съответния клуб спортни състезания или туристически прояви, които възнамеряват да проведат догодина. 


Всички прояви ще бъдат отразени в Спортно-туристически календар 2022, съгласно утвърдените Правила за условията и реда за финансово подпомагане на спортните и туристическите прояви, включени в спортно-туристическия календар на Община Мездра. 


Състезанията/туристическите прояви трябва да бъдат планирани по месеци, с посочени място на провеждане, вид на състезанието или проявата, възрастови групи, организатор и дали са отразени в Държавния спортен календар на федерацията, в която членува съответният клуб.

Още от "Враца"

8 учебни заведения се включиха в традиционната Панорама на образованието 2024 в Мездра

Ученици и учители от петте училища и от трите професионални гимназии представиха по атрактивен начин възможностите, които предлагат за обучение и за професионална подготовка техните училища

Прочетете повече прочетете повече

Община Мездра награди участниците в конкурса за великденска украса "Писан, шарен Великден"

25 детски градини, училища и читалища се включиха в конкурса, каза по време на награждаването Нели Минева, заместник-кмет "Социално развитие и хуманитарни дейности" в Община Мездра

Прочетете повече прочетете повече

Заключителна пресконференция по Проект "Създаване на майчини центрове за подобрено включване на уязвими групи в община Б

Проектът е с бюджет 499 984.12 eвро (977 868.94 лв.) и е реализиран съвместно от Община Ботевград и Община Мездра през периода 18.04.2022 г. - 30.04.2024 г.

Прочетете повече прочетете повече

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени