Екатерина Дафовска подкрепи оряховските младежи от Клуб "Европейски диалог"

Екатерина Дафовска отправи важни житейски послания към младежите

Екатерина Дафовска подкрепи оряховските младежи от Клуб "Европейски диалог"
Екатерина Дафовска подкрепи оряховските младежи от Клуб "Европейски диалог" Източник: Община Оряхово

По повод Международния ден на младежката солидарност, клуб "Европейски диалог" и Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в община Оряхово, както и самата община бяха домакини на среща-разговор с носителката на олимпийски златен медал по биатлон Екатерина Дафовска.

 

Биатлонистката Екатерина Дафовска
Биатлонистката Екатерина Дафовска Източник: Община Оряхово

На срещата присъстваха представители от ФК "Оряхово’21", Клуб по бадминтон, Клуб по класическа борба "Надежда-Оряхово-2014" и Волейболен отбор към СУ "Христо Ботев" в града.

 

Екатерина Дафовска отправи важни житейски послания към младежите: "Намерете това, в което сте най-добри и следвайте мечтите си! Бъдете упорити, побеждавайте и не се предавайте!.

 

Ояховските младежи от Клуб
Ояховските младежи от Клуб "Европейски диалог" Източник: Община Оряхово

 

Вълнуващата среща приключи с поздрав от Христина Цонев, секретар на община Оряхово и с благодарност към олимпийската шампионка затова, че даде ценни съвети на младежите и ги подкрепи в идеята им за единство в разбиранията и взаимна подкрепа.

 

За община Оряхово беше чест да посрещне най-успялата българска биатлонистка, носителка на олимпийска титла, европейска титла, както и два бронзови медала от световни първенства.

Още от "Враца"

Община Мездра призовава жителите на общината да използват само по предназначение контейнерите за разделно събиране на зе

Не изхвърляйте в контейнерите за зелени и градински отпадъци: строителни отпадъци, хранителни отпадъци, смесени битови отпадъци, отпадъци от опаковки, пластмаса, гума, фолио, стиропор, кожа, текстил, стъкло и опасни отпадъци

Прочетете повече прочетете повече

Десетият фестивал на средновековните традиции, бит и култура "Калето - Мездра” събра групи за исторически възстановки и

В тазгодишното издание на "Калето - Мездра" взеха участие групи за исторически възстановки и индивидуални реконструктори - общо над 70 на брой

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени