Фермерският пазар във Враца продължава да подкрепя производителите от страната

Фермерският пазар ще се проведе пред сградата на Община Враца

Фермерски пазар във Враца
Фермерски пазар във Враца Източник: Община Враца

На 8 май /събота/ ще се проведе поредното издание на Фермерския пазар във Враца. Превърналото се в традиционно изложение на екологично чисти храни ще предостави възможност на десетки търговци от цялата страна да реализират продукцията си.

 

В пазара ще се включат родни производители на млечни и месни продукти и деликатеси. Посетителите на изложението могат да открият медни продукти, специални селекции сиропи, бутикови вина и ракии.

 

Билковите продукти, десертите от пречистено масло и ръчно изработените сувенири отново ще са част от пазара. Желаещите да се включат могат да подават заявки на: 0876 939 181 или на мейл:prvratsa@gmail.com.

 

Фермерският пазар ще се проведе пред сградата на Община Враца, с работно време от 09:30 до 18:30 часа. Събитието ще протече при спазване на противоепидемичните мерки.

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени