Фермерският пазар във Враца продължава да подкрепя родните производители

Фермерският пазар ще се проведе на 7 август (събота), от 09:30 до 18:30 часа

Фермерски пазар във Враца
Фермерски пазар във Враца Източник: Община Враца

Фермери и търговци от цялата страна ще вземат участие в поредното издание на Фермерския пазар във Враца. Изложението отново ще събере на едно място производители на млечни, медни и месни продукти. За пореден път на Фермерския пазар ще бъде предлагано печено прасе с билки, както и деликатеси от Асеновград, Пловдив и Мировяне.

 

На пазара могат да бъдат открити натурални сокове, сладка, консерви, козметика и билкови мехлеми. Неизменна част от форума ще са и бутиковите вина и ракии, както и продукти от пречистено масло. В предстоящото издание на Фермерския пазар ще бъдат организирани ателиета за био козметика, работилници за бижута и детски кукли.

 

Специално участие на изложението ще вземе талантливия музикант Самуил Гелев. Всички присъстващи на събитието могат да участват в томбола с много награди и изненади. Фермерският пазар ще се проведе на 7 август (събота), от 09:30 до 18:30 часа, пред сградата на Община Враца.

Още от "Враца"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени