Фронтменът на легендарните Deep Purple и Rainbow ще открие Врачанския есенен панаир

На изложението ще бъде обособена занаятчийска зона

Врачански есенен панаир
Врачански есенен панаир Източник: Община Враца

В изложението участие ще вземат над 100 търговци и занаятчии Традиционният есенен панаир във Враца ще бъде открит с концерт на легендарния глас на Deep Purple и Rainbow – Джо Търнър. Музикалният спектакъл на фронтмена и рок-група "Ахат" ще се проведе на 14 септември от 20:00 часа на панаирната сцена пред стадион "Христо Ботев".

 

В 133-то издание на панаира се включват над 100 търговци, занаятчии и фермери от цялата страна. Сред новите предложения са производители на био телешко месо и конски деликатеси. На изложението ще бъде обособена занаятчийска зона, в която участие ще вземат майстори от Враца и от Дунавската задруга.

 

Посетителите на есенния панаир ще имат възможността да си закупят дървени съдове, рисувана коприна, бъчви и буренца, както и носии с фолклорни мотиви. Специално участие във форума ще вземат и представители на руски гастроном, както и търговци на екзотичен тайландски сладолед. 


За най-малките жители на Враца са предвидени много атракциони и забавления. За първия учебен ден програмата на традиционния панаир предвижда концерт на талантливата изпълнителка и текстописец – Белослава. Началото е от 19:30 часа, на сцената пред стадиона. Културната програма продължава с уникален концерт на "Виво Монтана", който ще се проведе на 16 септември, отново от 19:30 часа.

 

На 17 септември участие в панаирната програма ще вземе поп-рок групата "Мери Бойс Бенд". 33-то издание на Врачанския есенен панаир ще бъде закрито с концерт на "българския Франк Синатра" – Васил Петров и талантливите музиканти от Симфониета Враца. Музикалният спектакъл ще се състои на 18 септември, от 19:30 часа.

 

С цел спазването на противоепидемичните мерки:

  • Ще бъдат осигурени диспенсъри за дезинфекция;
  • Еднопосочно движение;
  • Спазване на необходимата дистанция на бирариите и местата за хранене;
  • Извършване на регулярни проверки за спазването на противоепидемичните мерки както от страна на търговците, така и на посетителите на панаира;

Още от "Враца"

На 28 и 29 септември д-р Боян Кунев ще извърши безплатни кардиологични прегледи в Мездра

Специализира кардиология в най-добрата специализирана болница за диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания у нас - МБАЛ Национална кардиологична болница

Прочетете повече прочетете повече

320 ученици прекрачиха школския праг в най-голямото основно училище в община Мездра - ОУ "Христо Ботев" 

През учебната 2024/2025 г. в ОУ "Христо Ботев" - Мездра ще се обучават 320 ученици в 16 паралелки от I до VII клас. Първокласниците са 47, разпределени в две паралелки

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени