Калин Каменов: На 14 ноември решаваме дали ще продължим да се лутаме или тръгваме напред!

Листата на ГЕРБ-СДС във Враца включва 12 кандидати за народни представители

Кметът Калин Каменов и кандидатите за народни представители
Кметът Калин Каменов и кандидатите за народни представители
Изборът ни на 14 ноември ще реши един основен въпрос. Ще продължим ли да се лутаме в хаоса на последните 8 месеца или ще тръгнем отново напред? Загубихме твърде много време, пропуснахме твърде много възможности,  сблъскахме се с твърде много ненужни трудности, пише в страницата си във Фейсбук кметът на Враца Калин Каменов. 
 
"И всичко това, за да видим как безотговорни популисти си играят на политици. Изправени сме преди третите парламентарни избори през тази година, дано сме приключили с експериментите, наказанията и даването на шанс на измислени герои. Дано е дошло времето да тръгнем отново напред!", добавя той. 
 
След това Калин Каменов представя листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Враца, която включва 12 кандидати за народни представители:
1.  инж. Петя Аврамова – министър на регионалното развитие и благоустройството в последното правителство на ГЕРБ, областен координатор на ГЕРБ за област Враца, народен представител в 42-то, 43-то, 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание.
2.  Красен Кръстев – икономист, народен представител в 43-то, 44-то, 45-о и 46-то НС. 
3.  Мирослав Аспарухов – представител на гражданската квота в листата, художествен ръководител на ансамбъл "Мездра", народен представител в 45-о НС.
4.  д-р Владимир Христов – юрист, доктор по конституционно право, председател на Общински съвет – Враца. 
5.  Мартин Харизанов – икономист, областен председател на МГЕРБ Враца, предприемач и член на УС на "Ботев Враца". 
6.  Владимир Миленков – инженер-геодезист, член на МГЕРБ Враца 
7.  д-р Иво Ралчовски – един от най-известните офталмолози в България, председател на групата на ГЕРБ в ОбС – Враца 
8.  Ралица Добрева – инженер-агроном, народен представител в 44-то НС и областен управител на област Плевен в периода 2014–2017 г.
9.  Соня Мошолова – магистър "Защита на населението и критичната инфраструктура", представител на младежката организация на ГЕРБ-Козлодуй. 
10.  Момчил Върбанов – агроном, земеделски производител, общински съветник от ГЕРБ в ОбС – Криводол. 
11.  Галин Снежанов – представител на коалиционния партньор СДС, магистър по политология, младежки работник и обучител в сферата на неформалното образование в "Младежки център" – гр. Враца и образователен медиатор в иновативно училище ОУ "Васил Левски" – Враца. 
12.  Ангел Лалюв – предприемач, общински съветник в ОбС – Козлодуй и секретар на общинската структура на ГЕРБ-Козлодуй.

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени