Калин Каменов откри първото фестивално надиграване в с. Чирен

В програмата на празника освен надиграване, ще има детски игри "От времето на баба", базар на производители и занаяти, вина и още много изненади

Първото фестивално надиграване в с. Чирен
Първото фестивално надиграване в с. Чирен Източник: Община Враца
В дните 27 и 28 септември ще се проведе първият фолклорен фестивал по надиграване в с. Чирен. Празникът беше открит от кмета Калин Каменов.
 
"Поздравявам ви за първото издание на фестивала, което се случва благодарение на общите усилия на кмета Силвия Христова, председателя на читалището Георги Врабчев, всички жители на Чирен и на това, че за по- малко от година успяхте да се обедините. Честит празник!", каза в приветствието си кметът Каменов.
 
Калин Каменов откри първото фестивално надиграване в с. Чирен
Калин Каменов откри първото фестивално надиграване в с. Чирен Източник: Община Враца
Първото фестивално надиграване "Тумба лумба, иха-ха" се организира от Народно читалище "Пробуждане 1906" и кметство Чирен. В програмата на празника освен надиграване, ще има детски игри "От времето на баба", базар на производители и занаяти, вина и още много изненади.
 
На фестивала присъстваха още народният представител Мартин Харизанов, зам.-кметът на Община Враца, Александър Владимиров, общински съветници.

Още от "Враца"

Враца – домакин на най-мащабното хип-хоп събитие в страната

Чрез фестивала се цели да бъде насочено вниманието на младежите към това, че хип-хоп изкуството и културата имат възможност да отправят силни и градивни послания срещу насилието, агресията и наркотиците

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени