Калин Каменов поздрави екипа на Родилното отделение във Враца

Приветствие към присъстващите отправи и народният представител Мартин Харизанов

Калин Каменов поздрави екипа на Родилното отделение във Враца
Калин Каменов поздрави екипа на Родилното отделение във Враца Източник: Община Враца
Лекари и медицински специалисти на Акушеро-гинекологичното отделение във Враца отбелязват Деня на родилната помощ.
 
Гост на празника бе кметът Калин Каменов, който благодари на лекарите и акушерите за всеотдайността и полаганите грижи за пациентите.
 
"Вие сте хората, които въпреки трудностите, правите всичко възможно в името на това да дарите живот. Аз няма да се откажа от това Враца да има родилно отделение с адекватни условия за работа и необходимата специализирана техника. С моя екип и с ръководството на МБАЛ "Христо Ботев" ще настояваме пред държавата за средства за цялостния ремонт на отделението. Благодаря на д-р Росица Славейкова и целия екип на акушеро-гинекологичното отделение в нашия град", каза още кметът Калин Каменов.
 
Началникът на АГО д-р Росица Славейкова благодари за подкрепата към отделението и заяви, че родилната помощ във Враца ще продължи да се развива и да привлича млади специалисти.
 
Приветствие към присъстващите отправи и народният представител Мартин Харизанов. По време на честването беше извършено ритуално поливане и измиване ръцете на лекарите и акушерите.

Още от "Враца"

Паметна плоча на ген. Кирил Ботев ще бъде открита във Враца

В събитието ще вземат участие представителите на Инициативния комитет за изграждането на паметния знак, Врачанска митрополия, Военно формирование 54 990, духовият оркестър към НЧ "Развитие – 1869" и общественици

Прочетете повече прочетете повече

С поклонение на игнатешкия оброк над Черепишкия манастир множество миря̀ни почетоха Сретение Господне

Според евангелския разказ, на този ден - 40-я след Рождество Христово, Божията майка Дева Мария за пръв път донесла младенеца Иисус Христос в Йерусалимския храм и го посветила или представила на Бога

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени