Кметът на Оряхово – участник във форум за инвестиции

Община Оряхово да инициира среща с представители на Българска агенция за инвестиции,във връзка с обсъждане за планирано изграждане на индустриална зона

Кметът на Оряхово – участник във форум за инвестиции
Кметът на Оряхово – участник във форум за инвестиции Източник: Община Оряхово

Кметът на община Оряхово Росен Добрев взе участие във форум "Привличане на инвестиции и финансиране – възможности за общините" в зала "The Venue” на София Тех Парк. Участието му бе по покана на Мила Ненова, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции (БАИ).

 

Форума откри министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева, която се обърна към всички представители на местната власт с надежда за добро и успешно сътрудничество.

 

Мила Ненова и Милена Стойчева
Мила Ненова и Милена Стойчева Източник: Община Оряхово

След приключване на форума се проведе личен разговор между Росен Добрев и Мила Ненова. Повод за същия беше идеята община Оряхово да инициира среща с представители на Българска агенция за инвестиции, във връзка с обсъждане за планирано изграждане на индустриална зона, с цел привличане на инвеститори.

Още от "Враца"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени