Кметът на Враца Калин Каменов: Доживях и мен да опетнят по най-грозния и унизителен начин

Няколко сайта упорито разпространяват фалшиви новини за новия ни градски транспорт, пише кметът

Калин Каменов
Калин Каменов

Последните няколко дни близки и познати ми звъняха и писаха, за да питат какво се случва. За съжаление доживях и мен да опетнят по най-грозния и унизителен начин. И то чрез жълти сайтове-бухалки, създадени с цел да изпълняват поръчки за злепоставяне, да бълват лъжи, мръсотия и фалшиви новини. Истината обаче е, че всички глупости, които организирано се изписаха по мой адрес, са абсолютна лъжа. Единственото вярно е, че проверки се извършват по всички проекти. Откакто съм кмет работата ми се проверява непрекъснато от всички институции. Това пише в профила си във фейсбук кметът на Община Враца Калин Каменов. 

Калин Каменов пише това по повод 100-процентовите фейк публикации в сайт, който гравитира около бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов относно влезлия в общината екип на антикорупционната комисия, МВР и ДАНС, които са започнали проверка на сключените от администрацията сделки и изпълнени проекти. Кметът на Враца добавя:
"И тъй като няколко сайта упорито разпространяват фалшиви новини за новия ни градски транспорт, то е добре за пореден път да подчертая - обществената поръчка е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и няма нарушения. Доставените превозни средства са проверявани и също няма констатирани разминавания. Съжалявам, ако истината не допада на някого. За това пък свободно и неограничено може да споделяте фалшиви новини. Всеки, който ме познава, знае, че може да съм строг, понякога чепат, често пъти прекалено сериозен и взискателен към всички около мен, но да ме нарекат крадец е нагло. Вярно е, че всеки скрит зад компютъра или телефона може да се изявява като прокурор и да раздава безнаказано присъди особено ако той самият е изпълнен с гняв и злоба към целия свят заради собствените си провали и неудачи"

 

"Аз обаче няма да се променя! Знам, че единственото, което остава след нас, е доброто, направено от нас самите. Вярвам, че справедливостта рано или късно ще възтържествува. Животът ми е поднасял много трудности и предизвикателства и съм се убедил, че няма ненаказано добро. Въпреки това, докато съм здрав и имам сили, ще бъда винаги на разположение, ще продължавам да си върша работата съвестно и ще помагам. Защото така е правилно и така трябва да възпитаваме децата си", завършва Калин Каменов. 

 

Още от "Враца"

Момчетата V-VII клас на ОУ "Христо Ботев" и на СУ "Иван Вазов" (Мездра) станаха зонални първенци в Ученическите спортни

Така те ще играят за определяне на участниците от Северозападна България във финалните състезания в тази възраст в двата вида спорт от игрите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени