Костелево - домакин на фолклорен празник "Хоро се вие, песен се пее в Костелево"

Програмата ще продължи с изпълнения на танцови и певчески състави, а кулминацията на фолклорния събор е концертът на Светлин Миланов, Йоана Шомаклийска и Сара Ангелова

Костелево - домакин на фолклорен празник "Хоро се вие, песен се пее в Костелево"
Костелево - домакин на фолклорен празник "Хоро се вие, песен се пее в Костелево" Източник: Община Враца
Врачанското село Костелево е домакин на фолклорен празник "Хоро се вие, песен се пее в Костелево". Събитието откри заместник-кмета инж. Цветан Стойчков, който приветства присъстващите: "Поздравявам ви с провеждането на трето издание на фестивала, като по този начин пазите традициите и ги предавате на младото поколение. Честит празник!".
 
Програмата ще продължи с изпълнения на танцови и певчески състави, а кулминацията на фолклорния събор е концертът на Светлин Миланов, Йоана Шомаклийска и Сара Ангелова.
 
Събитието се организира от кметство Костелево и местното читалище "Отец Паисий 1926”.

Още от "Враца"

Враца – домакин на най-мащабното хип-хоп събитие в страната

Чрез фестивала се цели да бъде насочено вниманието на младежите към това, че хип-хоп изкуството и културата имат възможност да отправят силни и градивни послания срещу насилието, агресията и наркотиците

Прочетете повече прочетете повече

Започна академичната година във филиала на Медицинския университет във Враца

Тази година прагът на висшето учебно заведение в града прекрачват близо 130 първокурсници, които ще се обучават в направленията "медицинска сестра", "акушерка" и "лекарски асистент"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени