Летни стажове в АЕЦ "Козлодуй"

През 2024 г. стажовете ще започнат от 15 юли, като продължителността е по избор на студентите и може да бъде 4 или 8 непрекъснати работни седмици

Продължава приемът в Програмата за платени летни стажове за 2024 г. на атомната електроцентрала
Продължава приемът в Програмата за платени летни стажове за 2024 г. на атомната електроцентрала Източник: АЕЦ "Козлодуй"

Продължава приемът в Програмата за платени летни стажове за 2024 г. на атомната електроцентрала. За стажанти могат да кандидатстват студенти по приложими в компанията специалности, владеещи свободно (писмено и говоримо) български език, с минимален успех много добър 4.50 от завършен зимен семестър на настоящата учебна година и без здравословни противопоказания за работа в среда с йонизиращи лъчения. 

 

Младежите, следващи специалност от изброените в образователно-квалификационна степен (ОКС) бакалавър, е необходимо да са със записан III курс и да са на възраст до 26 години, а приетите в ОКС магистър трябва да са до 30-годишна възраст. За стипендиантите на АЕЦ "Козлодуй” е осигурена възможност да се включат в лятната стажантска програма още след завършване на летния семестър на I курс.

 

През 2024 г. стажовете ще започнат от 15 юли, като продължителността е по избор на студентите и може да бъде 4 или 8 непрекъснати работни седмици. Месечното възнаграждение е в размер на 1 200 (хиляда и двеста) лв. Предвидена е възможност за ползване на безплатен служебен транспорт и безплатно настаняване в общежитие при необходимост.

 

До 30.04.2024 г. се приемат документи за кандидатстване (заявление  по образец, мотивационно писмо и уверение за средния успех от зимния семестър и за записан летен семестър на настоящата учебна година) на електронна поща karieri@npp.bg или в централното деловодство на атомната централа на адрес: 3321 гр. Козлодуй, "АЕЦ Козлодуй” ЕАД. Срокът за обявяване на класирането е до 15.05.2024 г. Допълнителна информация може да се получи на тел. 0973/72892; 0973/72855.

Още от "Враца"

Последни новини

Най-четени