Летните емоции във Враца продължават

След големия интерес към неоновото парти в квартал "Дъбника", екипът на Младежки център-Враца организира второ издание, което ще се проведе на "Плажът"

Летните емоции във Враца продължават
Летните емоции във Враца продължават Източник: Община Враца
Подготвили сме – кино под звездите за малчуганите и техните родители, неон парти за тийнейджърите и прожекции на водното огледало за жителите и гостите на Враца. Това съобщиха от общинския пресцентър.
 
По традиция в петък и събота (2-3 август) след 21:30 часа на водното огледало ще се проведе аудио-визуален спектакъл, представящ природата, културно-историческото наследство и събитията във Враца.
 
За най-малките жители на нашия град и техните родители са предвидени две прожекции на лятното кино в парк ‚Дъбника". На 2 август ще се излъчи филмът – "Семейството на голямата стъпка", а събота /3 август/ - "Аферата Пикасо".
 
След големия интерес към неоновото парти в квартал "Дъбника", екипът на Младежки център-Враца организира второ издание, което ще се проведе на "Плажът" (при моста за с. Згориград).
 
Плажното парти ще стартира на 3 август (събота) от 22:00 часа, а специално участие в него ще вземе един от любимите диджей на младежите – DJ BABS. Заповядайте! Предстоят още изненади!

Още от "Враца"

На 28 и 29 септември д-р Боян Кунев ще извърши безплатни кардиологични прегледи в Мездра

Специализира кардиология в най-добрата специализирана болница за диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания у нас - МБАЛ Национална кардиологична болница

Прочетете повече прочетете повече

320 ученици прекрачиха школския праг в най-голямото основно училище в община Мездра - ОУ "Христо Ботев" 

През учебната 2024/2025 г. в ОУ "Христо Ботев" - Мездра ще се обучават 320 ученици в 16 паралелки от I до VII клас. Първокласниците са 47, разпределени в две паралелки

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени