Лятната програма във Враца продължава

Това съобщиха от общинския пресцентър

Лятната програма във Враца продължава
Лятната програма във Враца продължава Източник: Йордан Недялков/Община Враца
Петък е! Освен край на работната седмица, е и начало на поредица от събития в града! Тази вечер започваме в 21:30 часа на водното огледало с аудио-визуален спектакъл! От 22:00 часа в парк "Дъбника" за жителите и гостите на Враца е подготвена прожекцията на анимационния филм "Пинокио: Истинска история”.
 
Това не е всичко! В събота (10 август) започваме в 10:00 часа в парка при стадиона, където ще се проведат турнири по стрийтбол и плажен волейбол. От 11:00 часа в парк "Зелето", ЦСРИ ще открие дебютната изложба на младия автор – Петър Красимиров Топалски.
 
Тъй като сме в навечерието на Ден на младежта, от 18:00 часа, отново в парк "Зелето" ще се проведе изложба на рисунки и картини от ОИЦ и ПИЦ, както и пленер на Регионалния исторически музей и школа по рисуване "Дъга".
 
Програмата продължава с "ТИЙН ЗОНА" от 19:00 часа – с канадска борба, настолни игри, демонстрации, манга библиотека, фитнес предизвикателства и много други изненади. От 20:00 часа младежите ще се потопят в латино танците, музикални изпълнения и огнено шоу.
 
По традиция от 21:30 часа стартира аудио-визуалното шоу на водното огледало, а от 22:00 часа в парка в "Дъбника" ще бъде излъчен филмът "Никога не е просто секс". Очакваме Ви!

Още от "Враца"

На 28 и 29 септември д-р Боян Кунев ще извърши безплатни кардиологични прегледи в Мездра

Специализира кардиология в най-добрата специализирана болница за диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания у нас - МБАЛ Национална кардиологична болница

Прочетете повече прочетете повече

320 ученици прекрачиха школския праг в най-голямото основно училище в община Мездра - ОУ "Христо Ботев" 

През учебната 2024/2025 г. в ОУ "Христо Ботев" - Мездра ще се обучават 320 ученици в 16 паралелки от I до VII клас. Първокласниците са 47, разпределени в две паралелки

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени