Математическата гимназия във Враца отбеляза патронния си празник

Кметът Калин Каменов поздрави възпитаниците и педагогическия колектив на гимназията и им пожела нови успехи

Математическата гимназия във Враца отбеляза патронния си празник
Математическата гимназия във Враца отбеляза патронния си празник Източник: Община Враца

На тържествена церемония профилираната природоматематическа гимназия "Акад. Иван Ценов" във Враца отбеляза своя патронен празник. Кметът Калин Каменов поздрави възпитаниците и педагогическия колектив на гимназията и им пожела нови успехи.

 

"Скъпи ученици, продължавайте да трупате нови знания и умения, защото те ще са в основата на развитието на нашия град. Честит празник!”– добави още Каменов. Директорът на ППМГ "Акад. Иван Ценов" – Татяна Василева заяви, че днешният ден не е само празник, но и време за равносметка на постигнатото и на новите предизвикателства.

 

Празничната програма ще продължи с концерт на учениците на гимназията. На събитието присъстваха представители на Обществения съвет и училищното настоятелство, експерти от РУО - Враца, бивши и настоящи учители на учебното заведение и родители.

Още от "Враца"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени