Младежкият дом във Враца разполага с модерна зала

Общата стойност на извършените строително-ремонтни дейности по проекта е в размер на 479 850 лева

Младежкият дом във Враца разполага с модерна зала
Младежкият дом във Враца разполага с модерна зала Източник: Община Враца
По време на традиционната среща с медиите заместник-кметът Александър Владимиров заяви, че строително-ремонтните дейности по цялостното обновяване на залата на Младежкия дом са във финална фаза.
 
"Преди по-малко от година стартира обновяването на големия салон в Младежкия дом. Подобен ремонт не е извършван в последните десетилетия – залата е с нова електрическа инсталация, облицовани стени и тавани, нова подова настилка и ремонтирани санитарни помещения, включително и за хора с увреждания", заяви Владимиров и допълни, че предстои монтирането на подходящо сценично осветление и озвучаване, както и официалното откриване на залата.
 
Зам.-кметът Александър Владимиров
Зам.-кметът Александър Владимиров Източник: Община Враца
Обновяването на залата във връзка с нуждите на "Младежки център – Враца" и ползването й като База 2, ще позволи част на клубовете му да реализират по-добре своята дейност.
 
Дейностите са реализирани в рамките на проект BGLD – 1.003 – 0004 "Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада" по Програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от финансовия механизъм на ЕИП 2014 – 2021 г. Общата стойност на извършените строително-ремонтни дейности по проекта е в размер на 479 850 лева.

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени