Над 30 кулинарни майстори се включиха в Празник на лучника в Горно Пещене

Кулинарните шедьоври се оценяват от технолозите - Тонка Вълкова, Веселка Димитрова и Иван Иванов

Горнопещенски лучник
Горнопещенски лучник Източник: Община Враца

В първото издание на "Горнопещенски лучник” се включиха над 30 жители от 4 населени места. Кметът Калин Каменов поздрави организаторите за инициативата и изрази увереност, че тя ще се превърне в традиционна за селото. "За пореден път доказвате, че когато сме единни и добри, могат да се случват хубави неща. Бъдете здрави и надграждайте постигнатото!”, каза още Каменов.

 

Кметът Калин Каменов
Кметът Калин Каменов Източник: Община Враца
Кметският наместник Доля Иванова и секретарят на читалището Васил Димитров благодариха за подкрепата и запознаха присъстващите с регламента на празника. Кулинарните шедьоври се оценяват от технолозите - Тонка Вълкова, Веселка Димитрова и Иван Иванов.
 
Всички участници ще бъдат наградени, а за доброто настроение на присъстващите ще се погрижат самодейците от местното читалище. На събитието присъстват още заместник-кметовете Александър Владимиров и Цветан Стойчков, общинският съветник Момчил Калистратов, кметът на село Тишевица - Минко Георгиев, жители и гости на село Горно Пещене.

Още от "Враца"

Община Мездра кандидатства със 7 проектни предложения за саниране на многофамилни жилищни сгради по Националния план за

От подадените 9 заявления за участие в процедурата Община Мездра сключи партньорски споразумения за подготовка и подаване на проектни предложения със 7 Сдружения на собствениците

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени