Награждават победителите в конкурс за предприемачески идеи

Инициативата е на евродепутата от ЕНП Андрей Новаков, който поздрави участниците

Награждават победителите в конкурс за предприемачески идеи
Награждават победителите в конкурс за предприемачески идеи Източник: Община Враца

Финална церемония по представяне на предприемаческите идеи и награждаване на участниците в конкурса "Моята предприемаческа идея за област Враца" се провежда в Младежки дом. Инициативата е на евродепутата от ЕНП Андрей Новаков, който поздрави участниците. 

 

Гост на събитието бе заместник-кметът на Враца Александър Владимиров. "Чувствам се горд, че в нашия град има толкова талантливи млади хора. Забавлявайте се, продължавайте да бъдете идейни и да вървите напред", заяви заместник-кметът Владимиров в приветствието си към участниците и благодари на организаторите на конкурса. 

 

"Моята предприемаческа идея за област Враца" цели да насърчи предприемаческия дух сред младите хора в областта. Своите идеи представят отбори от Враца, Оряхово, Зверино и Криводол пред жури в състав: Андрей Новаков, Мирослав Петров , Първолета Николова и Мая Милова. Награда за победителите е посещение на Европейския парламент в Брюксел.

 

Партньори в инициативата са общините Враца, Козлодуй, Бяла Слатина, Оряхово, Мизия, Младежки център и Младежки дом. На събитието присъстваха още Валя Берчева, кмет на Община Мизия, Лорета Колева,началник на РУО – Враца, директори на институции и представители на учебни заведения, граждани.

Още от "Враца"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени