Нанков: Ето два примера, които ни дават повод да прекръстим ПП на "Подпираме Промяната"

Хората във Враца не могат да бъдат заблудени кой е направил белята с рухналия пътен възел Ребърково

Николай Нанков, ГЕРБ
Николай Нанков, ГЕРБ Източник: Zonanews
Николай Нанков
Фейсбук

Всяка от тезите на опонентите ни срещу нас от последните 4 години се разби като вода в бент. Като например тази за скъпото строителство – сега се строи двойно по-скъпо, индексирано. А инфраструктурата липсва. Единственото нещо, което Промяната построи – пътен възел Ребърково на трасето Мездра-Ботевград, се срути още преди да бъде открит. Другата инфраструктура, с която Промяната се прочу, е подпирането на моста над бул. "България" към Околовръстното в София.
 
Ето два примера, които ни дават повод да прекръстим ПП на Подпираме Промяната. Те само подпират – и мостове, и пътни възли. Подпираме Промяната. Хората във Враца не могат да бъдат заблудени кой е направил белята с рухналия пътен възел Ребърково – защото чакат това трасе отдавна и наблюдават редовно напредъка му. Знае се, че в одобрения от нас проект този пътен възел липсваше – защото има регистрирано свлачище. Но след напълно разбираемия медиен шум при срутването, щом извадихме информация и документи, че ПП са го разрешили и построили, като с магическа пръчка шумът спря.
 
Ето това ми обяснете! Ако беше по наше време, както каза лидерът ни Борисов, щеше да има репортажи и в спортните новини, и при прогнозата за времето. Сега – тишина. Подпираме Промяната даде 110 млн.лв. за този ненужен пътен възел, сега държавата ще трябва да даде още 65 милиона лева, за да бъде подпряно срутището. Честита Промяна! За да спре всичко това, за да се рестартира програмата за безплатно за хората саниране, за да бъдат достроени и "Хемус", и Видин-Ботевград – гласувайте с номер 18 за ГЕРБ-СДС.
 

Още от "Враца"

Николай Нанков: След изборите ГЕРБ-СДС трябва да съставим стабилно правителство с премиер Бойко Борисов

Не зная какъв ще им е резултатът във Враца, но вчера на частичните местни избори в район "Одесос" в секцията в РОМСКИЯ КВАРТАЛ НА ВАРНА "Максуда", ПП-ДБ спечелиха 94,54% от гласовете

Прочетете повече прочетете повече

Стартира нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт във Враца

Основната цел на системата е както удобство за пътниците, така и мониторинг в реално време от страна на администрацията и подобряване на предоставяните услуги от транспортното дружество на Враца

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени