Нови компютърни кабинети в ПГ "Димитраки Хаджитошин" във Враца

Двата компютърни кабинета са оборудвани всеки с по 14 работни места

Нови компютърни кабинети в ПГ Димитраки Хаджитошин във Враца
Нови компютърни кабинети в ПГ Димитраки Хаджитошин във Враца Източник: Община Враца

Два нови компютърни кабинета бяха открити в Професионална гимназия "Димитраки Хаджитошин” във Враца. "Строителството е професия на бъдещето. Това, което ще научите тук ще ви помогне да творите чудеса. Вярваме, че чрез качествена подготовка и образование, вие ще оставите следа след себе си”, заяви в приветствието си зам.-кметът Петя Долапчиева и пожела на учениците пълноценна работа и много постижения.

 

Директорът на гимназията инж. Цветомила Христова изрази своето вълнение от това, че в деня на патронния празник на училището се откриват двата нови кабинети, които ще дадат възможност на учениците за допълнителни знания и умения. Дейностите по изграждането им са част от проект "Подкрепа за дуалната система за обучение" и обхващат 26 ученици от 9 и 10 клас в дуална форма на обучение. 

 

Двата компютърни кабинета са оборудвани всеки с по 14 работни места за обучение по професията "Строителен техник" за специалностите "Транспортно строителство" и "Строителство и архитектура". Днес от 17 ч. в НЧ "Развитие" ще се открие и изложба по стъклопис на учениците от ПГ "Димитраки Хаджитошин" от специалност "Интериорен дизайн". Водосвет за здраве бе отслужен от отец Галин.

 

Двата компютърни кабинета са оборудвани всеки с по 14 работни места
Двата компютърни кабинета са оборудвани всеки с по 14 работни места Източник: Община Враца

 

Още от "Враца"

Последни новини

Най-четени