Община Мездра кани на представяне на книга за село Типченица

Премиерата ще се състои на 22 февруари 2024 г. (четвъртък) от 17:30 часа в Заседателната зала на Община Мездра

Село Типченица
Село Типченица Източник: Община Мездра

Община Мездра, Краеведско дружество и Литературен клуб "Христо Ботев" при НЧ "Просвета 1925" - гр. Мездра най-учтиво канят на представяне на книгата на Николай Василев "Възходи и падове между нашествия и епидемии. Исторически очерк за Искърския край и село Типченица, Врачанска област". 

 

Книга за село Типченица
Книга за село Типченица Източник: Община Мездра

Премиерата ще се състои на 22 февруари 2024 г. (четвъртък) от 17:30 часа в Заседателната зала на Община Мездра, която се намира на четвъртия етаж в сградата на Общинска администрация - Мездра.

 

Николай Василев
Николай Василев Източник: Община Мездра

Книгата и нейният автор ще бъдат представени от Атанаска Петровска - секретар-библиотекар на НЧ "Съзнание-1899" - с. Типченица и от Мирослав Гетов - председател на Краеведско дружество - Мездра.  

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени