Община Мездра организира традиционния Коледно-новогодишен базар

Всеки инициативен гражданин има възможност да предложи за продажба саморъчно изработени изделия, предмети и сувенири, както украшения и играчки в духа на Рождество Христово. 

Традиционен Коледно-новогодишен базар
Традиционен Коледно-новогодишен базар Източник: Община Мездра

Във връзка с предстоящите Рождественски празници и Нова година община Мездра организира традиционния 
Коледно-новогодишен базар!


През периода 12 декември - 31 декември 2022 г. всеки инициативен гражданин има възможност да предложи за продажба саморъчно изработени изделия, предмети и сувенири, както украшения и играчки в духа на Рождество Христово. 


Определените за целта места са колонадата пред сградата на Общинската администрация и централният градски площад "България" - в района срещу Банка "ДСК" и Магазин "Всичко по 1 лев". 


Заявления за участие в базара се подават от 5 декември 2022 г. в Център за административно обслужване при община Мездра (гр. Мездра, ул. "Христо Ботев" №27) след предварително уточняване на предлаганите артикули и необходимата пазарна площ. За допълнителна информация: тел. 0910 921 56, вътр. 211.

Още от "Враца"

8 учебни заведения се включиха в традиционната Панорама на образованието 2024 в Мездра

Ученици и учители от петте училища и от трите професионални гимназии представиха по атрактивен начин възможностите, които предлагат за обучение и за професионална подготовка техните училища

Прочетете повече прочетете повече

Община Мездра награди участниците в конкурса за великденска украса "Писан, шарен Великден"

25 детски градини, училища и читалища се включиха в конкурса, каза по време на награждаването Нели Минева, заместник-кмет "Социално развитие и хуманитарни дейности" в Община Мездра

Прочетете повече прочетете повече

Заключителна пресконференция по Проект "Създаване на майчини центрове за подобрено включване на уязвими групи в община Б

Проектът е с бюджет 499 984.12 eвро (977 868.94 лв.) и е реализиран съвместно от Община Ботевград и Община Мездра през периода 18.04.2022 г. - 30.04.2024 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени