Община Мездра организира традиционния Коледно-новогодишен базар

Всеки инициативен гражданин има възможност да предложи за продажба саморъчно изработени изделия, предмети и сувенири, както украшения и играчки в духа на Рождество Христово. 

Традиционен Коледно-новогодишен базар
Традиционен Коледно-новогодишен базар Източник: Община Мездра

Във връзка с предстоящите Рождественски празници и Нова година община Мездра организира традиционния 
Коледно-новогодишен базар!


През периода 12 декември - 31 декември 2022 г. всеки инициативен гражданин има възможност да предложи за продажба саморъчно изработени изделия, предмети и сувенири, както украшения и играчки в духа на Рождество Христово. 


Определените за целта места са колонадата пред сградата на Общинската администрация и централният градски площад "България" - в района срещу Банка "ДСК" и Магазин "Всичко по 1 лев". 


Заявления за участие в базара се подават от 5 декември 2022 г. в Център за административно обслужване при община Мездра (гр. Мездра, ул. "Христо Ботев" №27) след предварително уточняване на предлаганите артикули и необходимата пазарна площ. За допълнителна информация: тел. 0910 921 56, вътр. 211.

Още от "Враца"

Община Мездра организира кампания за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване

Кампанията се реализира във връзка с изпълнение на дейностите през 2022 г. по Програмата за управление на отпадъците на община Мездра за периода 2021-2028 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени