Община Оряхово – домакин на изнесени работни срещи

Целта на работните срещи е изграждане и развитие на професионални педагогически общности за оказване на професионална подкрепа и споделяне на добри практики

Община Оряхово
Община Оряхово Източник: Zonanews

Регионално управление на образованието – Враца съвместно с Община Оряхово организират работни срещи под мотото "Подкрепа и сътрудничество на терен" с директори и педагогически персонал от образователните институции на територията на Община Оряхово.

 

Целта на работните срещи е изграждане и развитие на професионални педагогически общности за оказване на професионална подкрепа и споделяне на добри практики в духа на съвременните образователни тенденции.

 

Откриването на събитието ще бъде в ХГ "Проф. Марин Върбанов" на 22 февруари от 13:00ч., а работните срещи с експерти от РУО – Враца ще се проведат в различните образователни институции от 14:00ч.

Още от "Враца"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени