Община Враца се включва в благотворителната кампания "Осинови врачанско семейство"

За предстоящите празници, кметът Каменов, заместник-кметовете и секретарят на местната администрация, ще зарадват с подаръци деца в нужда

Зам.-кметът Александър Владимиров
Зам.-кметът Александър Владимиров

За поредна година Община Враца се включва в благотворителната кампания "Осинови врачанско семейство". Инициативата, която се провежда вече 19 години, подкрепиха институции и граждански организации.

 

Заместник-кметът Александър Владимиров поздрави организаторите за добрата кауза. "В тези времена на изпитания е много важно да останем добри хора, да си подаваме ръка в трудните моменти и да се подкрепяме", допълни още Владимиров.

 

За предстоящите празници, кметът Каменов, заместник-кметовете и секретарят на местната администрация, ще зарадват с подаръци деца в нужда. 

 

Кампанията ще продължи до средата на декември, а основната цел е да бъдат подпомогнати социално слаби семейства и техните деца с подаръци за предстоящите коледно-новогодишни празници. 

 

Инициативата ще обхване нуждаещи се деца от детски и учебни заведения от Враца.

Още от "Враца"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени