Общинско дружество поема транспортните услуги в община Оряхово

Общинското дружество "Автотранспорт Оряхово-2022" ЕООД ще предложи намалена цена на билета на своите първи клиенти, в срок до 30 дни

Общинско дружество поема транспортните услуги в община Оряхово
Общинско дружество поема транспортните услуги в община Оряхово Източник: Община Оряхово

Общинско дружество "Автотранспорт Оряхово-2022" ЕООД започва своята дейност по изпълнение на следните автобусни линии от 06.02.2023г. /понеделник/. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

 

Общинско дружество поема транспортните услуги в община Оряхово
Общинско дружество поема транспортните услуги в община Оряхово Източник: Община Оряхово

Линиите, които ще бъдат обслужвани от дружеството са следните:

По маршрут: Оряхово – София с час на тръгване 06:00 ч. от Оряхово, пристига в 10:12 ч. на Централна Автогара-София и обратно от Централна Автогара-София с час на тръгване в 16:40 ч. – пристига в Оряхово в 20:52 ч.  Линията се изпълнява всеки делничен ден!

 

По маршрут: Оряхово – Враца с час на тръгване 07:30 ч. от Оряхово, пристига в 09:30 ч. на Автогара-Враца и обратно от Автогара-Враца с час на тръгване в 11:15 ч. – пристига в Оряхово в 13:15 ч. Линията се изпълнява всеки делничен ден!

 

По маршрут: Оряхово – Враца с час на тръгване 13:30 ч. от Оряхово, пристига в 15:30 ч. на Автогара-Враца и обратно от Автогара-Враца с час на тръгване в 16:50 ч. – пристига в Оряхово в 18:50 ч. Линията се изпълнява всеки делничен ден и всяка неделя, както и всеки почивен ден, преди делничен ден!

 

По маршрут: Оряхово - Селановци с час на тръгване 18.00 ч. от Оряхово, пристига в Селановци в 18.15 ч. и обратно от Селановци в 18.15 ч. - пристига в Оряхово в 18.30 ч. Линията се изпълнява всеки делничен ден и в ден неделя, както и всеки почивен ден преди делничен ден!

 

По маршрут: Оряхово - Селановци с час на тръгване 12.45 ч. от Оряхово, пристига в Селановци в 13.00 ч.  обратно от Селановци в 13.00 ч. - пристига в Оряхово в 13.15 ч. Линията се изпълнява всяка неделя, както и всеки почивен ден, преди делничен ден!

 

Важно! Автобусите от Оряхово ще тръгват от сградата на общинска администрация - Оряхово. С цел популяризиране на дейността си, Общинското дружество "Автотранспорт Оряхово-2022" ЕООД ще предложи намалена цена на билета на своите първи клиенти, в срок до 30 дни.

Още от "Враца"

Община Мездра кани фермерите от региона да се включат в тематични фермерски базари

Желанието ни е да превърнем подобни събития в традиционни, като създадем една трайна практика за провеждането на подобни инициативи, заявява кметът Иван Аспарухов

Прочетете повече прочетете повече

В Световния ден на поезията в Мездра се състоя Пролетно литературно четене

Вечерта на изящната словесност беше открита с избрани откъси от текстове на шлагерни български естрадни песни, посветени на пролетта, които бяха прочетени от участниците в четенет

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени