Обявен е конкурс за "Главен експерт обществени поръчки" в Община Враца

Възнаграждението за длъжността е до 1 800 лв.

Конкурс в Община Враца
Конкурс в Община Враца Източник: Zonanews
Община Враца обяви конкурс за длъжността "Главен експерт обществени поръчки" в отдел "Обществени поръчки". Основните дейности са свързани с активно участие в изготвянето на документите за възлагане на обществени поръчки за доставки, услуги и строителство за нуждите на Община Враца. 
 
Възнаграждението за длъжността е до 1 800 лв. и се определя съгласно действащата нормативна уредба и професионалния опит. Документи за участие могат да бъдат подавани в Информационния център, в срок до 17,00 ч. на 10.08.2021 г. Повече информация за конкурса може да бъде открита на сайта на Община Враца, в  раздел  "Кариери".

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени