Офталмологът д-р Яни Здравков извършва веднъж месечно специализирани прегледи по очни болести в МБАЛ - Мездра

За пенсионери прегледите са на половин цена

Д-р Яни Здравков
Д-р Яни Здравков Източник: Община Мездра

Един от водещите офталмолози у нас - д-р Яни Здравков, извършва веднъж месечно високоспециализирани прегледи по очни болести в "МБАЛ - Мездра" ЕООД, съобщават от лечебното заведение. Профилактичните прегледи се извършват всеки последен петък от месеца от 10:00 до 18:00 часа на първия етаж в сградата на общинската болница. прегледите са платени. Цената за пенсионери е 20 лв., а за останалите пациенти - 40 лв. Записвания се приемат при секретарката на МБАЛ - Мездра Илиана Миркова (ет. 5 в сградата на болницата) или на тел. 0910 9 26 00 и 0877 734 580. Графикът на прегледите ще бъде обявяван на главния вход на болницата и при секретарката.

 

Яни Здравков е доктор на медицинските науки, ръководител на Отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни болести на Александровска болница и преподавател в Катедрата по офталмология на Медицински университет - София. Занимава се с диагностика и консервативно лечение на болестите на предния и на задния очен сегмент - катаракта, глаукома, макулна дегенерация, диабет, възпалителни и съдови заболявания и др. Специализирал е в Италия, Словения, Чехия и Швейцария. Автор е на множество публикации в български и чуждестранни научни списания.

 

Редовен участник е в научни конференции и конгреси у нас и зад граница. Членува в Българския лекарски съюз, Националната глаукомна асоциация и в Европейската асоциация на катарактните и рефрактивни хирурзи. Същевременно всеки месец д-р Диана Иванова от София ще извършва в сградата на поликлиниката консултации и естетични процедури - ботокс, дермални филъри, мезотерапия и др. Д-р Иванова е лекар специалист с над 10-годишен опит в тази сфера. Има многобройни участия в национални и международни конференции. За допълнителна информация и записване: тел. 0899 80 28 12.

Още от "Враца"

Момчетата V-VII клас на ОУ "Христо Ботев" и на СУ "Иван Вазов" (Мездра) станаха зонални първенци в Ученическите спортни

Така те ще играят за определяне на участниците от Северозападна България във финалните състезания в тази възраст в двата вида спорт от игрите

Прочетете повече прочетете повече

8 учебни заведения се включиха в традиционната Панорама на образованието 2024 в Мездра

Ученици и учители от петте училища и от трите професионални гимназии представиха по атрактивен начин възможностите, които предлагат за обучение и за професионална подготовка техните училища

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени