Офталмологът д-р Яни Здравков ще продължи да извършва специализирани прегледи по очни болести в МБАЛ - Мездра

За пенсионери прегледите са на половин цена

Д-р Яни Здравков
Д-р Яни Здравков Източник: Община Мездра

Един от водещите офталмолози у нас - д-р Яни Здравков, ще продължи да извършва веднъж месечно и през 2022 г. специализирани прегледи по очни болести в "МБАЛ - Мездра" ЕООД, съобщават от лечебното заведение.

Профилактичните прегледи ще се извършват всеки последен петък от месеца от 10:00 до 18:00 часа на първия етаж в сградата на общинската болница. Прегледите са платени. Цената за пенсионери е 20 лв., а за останалите пациенти - 40 лв.

 

Записвания се приемат при секретарката на МБАЛ - Мездра Илиана Миркова (ет. 5 в сградата на болницата) или на тел. 0910 9 26 00 и 0877 734 580. Графикът на прегледите ще бъде обявяван на главния вход на болницата и при секретарката.

***

Яни Здравков е доктор на медицинските науки, ръководител на Отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни болести на Александровска болница и преподавател в Катедрата по офталмология на Медицински университет - София.

Занимава се с диагностика и консервативно лечение на болестите на предния и на задния очен сегмент - катаракта, глаукома, макулна дегенерация, диабет, възпалителни и съдови заболявания и др.

Специализирал е в Италия, Словения, Чехия и Швейцария.

Автор е на множество публикации в български и чуждестранни научни списания. Редовен участник е в научни конференции и конгреси у нас и зад граница. Членува в Българския лекарски съюз, Националната глаукомна асоциация и в Европейската асоциация на катарактните и рефрактивни хирурзи.

 

Още от "Враца"

Последни новини

Най-четени