Огнено шоу, концерти и творчески работилници са част от програмата за Деня на младежта

Началото на събитието е на 12 август, от 10:30 часа

Програма за деня на младежта
Програма за деня на младежта Източник: Община Враца

Международният ден на младежта, ще бъде отбелязан с двудневна програма. Началото на събитието е на 12 август, от 10:30 часа, когато в Младежкия дом ще се проведе уъркшоп по живопис и ще се представи изложбата "През погледа на младите". Програмата продължава с тематични игри в парк "Зелето", като началото е в 18:30 часа. В 18:45 е началото на табата /фитнес упражнения/.

 

Кулминация в празничния ден е  DJ-парти, прожекция на открито, както и огнено шоу в парка зад паметника на Христо Ботев. На 13 август, от 14:00 часа, в Младежкия дом ще се проведе уъркшоп по дигитално изкуство, а от 17:00 часа – Национална среща "Младите за съвременната българска литература".

 

Програмата ще бъде закрита в 20:00 часа, когато в парка зад централния площад в града ще се проведе рок концерт. Събитията, посветени на Деня на младежта се организират от Младежки дом, Младежки център, Ученически общински съвет, с подкрепата на Община Враца.

Още от "Враца"

Продължава работата по изграждането на парка в ж.к. "Младост" във Враца

С осигурените от бюджета средства в размер на над 700 000 лв. се предвижда облагородяване на пространството, изграждане на нова алейна мрежа и подходящо парково осветление, озеленяване, фитнес на открито и поливна система

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени