Огнено шоу, концерти и творчески работилници са част от програмата за Деня на младежта

Началото на събитието е на 12 август, от 10:30 часа

Програма за деня на младежта
Програма за деня на младежта Източник: Община Враца

Международният ден на младежта, ще бъде отбелязан с двудневна програма. Началото на събитието е на 12 август, от 10:30 часа, когато в Младежкия дом ще се проведе уъркшоп по живопис и ще се представи изложбата "През погледа на младите". Програмата продължава с тематични игри в парк "Зелето", като началото е в 18:30 часа. В 18:45 е началото на табата /фитнес упражнения/.

 

Кулминация в празничния ден е  DJ-парти, прожекция на открито, както и огнено шоу в парка зад паметника на Христо Ботев. На 13 август, от 14:00 часа, в Младежкия дом ще се проведе уъркшоп по дигитално изкуство, а от 17:00 часа – Национална среща "Младите за съвременната българска литература".

 

Програмата ще бъде закрита в 20:00 часа, когато в парка зад централния площад в града ще се проведе рок концерт. Събитията, посветени на Деня на младежта се организират от Младежки дом, Младежки център, Ученически общински съвет, с подкрепата на Община Враца.

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени