Петя Аврамова пред жители на Фурен: Вярвам в мъдростта на хората от Северозапада

Петя Аврамова отговори на всички въпроси, свързани с ремонта на пътя Криводол-Галатин-Лесура-Фуре

Петя Аврамова със жители на село Фурен
Петя Аврамова със жители на село Фурен Източник: ПП ГЕРБ

"Вярвам в разума на хората от Северозапада и от нашата област. Знам, че виждат направеното и на изборите на 11 юли ще гласуват разумно, а не емоционално", това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Враца Петя Аврамова пред жители на Фурен.

 

Заедно с кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мирослав Комитски те представиха някои от акцентите в управленската програма на коалицията – повишаване на доходите и ежегодно индексиране на пенсиите, продължаване на големите инфраструктурни проекти, сред които и важния за Северозапада скоростен път Видин-Ботевград.


Петя Аврамова отговори на всички въпроси, свързани с ремонта на пътя Криводол-Галатин-Лесура-Фурен, който започна през пролетта на тази година. Инвестицията в 23 километровата отсечка е на стойност 14,3 млн. лв.

 

Ремонта на пътя Криводол-Галатин-Лесура-Фурен
Ремонта на пътя Криводол-Галатин-Лесура-Фурен

"Радвам се, че като регионален министър имах възможността да съдействам за осъществяването на много инфраструктурни проекти в областта, какъвто е и пътят Криводол-Фурен. Скоро по него ще се пътува удобно и безопасно", коментира водачът на листата на ГЕРБ-СДС. Тя припомни, че през тази година на територията на областта са стартирали ремонти на близо 100 км. републикански пътища и изрази надежда, че те ще се движат по план.

"След изборите на 4 април ГЕРБ-СДС беше единствената политическа сила, която пое своята отговорност и се опита да състави правителство. Партиите, които наричат себе си, партии на промяната, обаче избягаха от нея. Вярвам, че сте се уверили, коя е политическата сила, която иска и може да изпълнява волята на избирателите", коментира Мирослав Комитски.


Председателят на Общински съвет-Криводол и общински ръководител на ГЕРБ-Криводол Петър Комитски, запозна присъстващите с плановете на общината за реализация на проекти, с отпуснатите от предишното правителство средства. 


Петя Аврамова и Мирослав Комитски посетиха и врачанските села Мраморен и Мало Пещене, заедно с общинския ръководител на ГЕРБ-Враца Калин Каменов.

Още от "Враца"

Последни новини

Най-четени