Пикник със забавни игри за най-малките жители на Враца

Децата ще могат да участват в игра на дама, народна топка, федербал, подреждане на пъзел

Врачански теферич
Врачански теферич Източник: Община Враца

Община Враца има удоволствието да ви покани на "Врачански теферич". Целта на събитиет е да  продължи семейната традиция за пикник на открито, като темата е "игри на асфалт". Организаторите ще запознаят децата с игрите на техните родители, а идеята е най-малките жители на нашия град да бъдат провокирани към заниманията на открито, без използването на смарт устройства.

 

В рамките на пикника, децата ще могат да участват в игра на дама, народна топка, федербал, подреждане на пъзел, а родителите могат  да се включат в томбола. За малчуганите с приключенски дух е предвидена възстановка  на играта "Стражари и апаши", както и търсенето на "съкровища" в парка.

 

За доброто настроение на децата и техните родители ще се погрижи талантливият китарист – Самуил Гелев, който ще пресъздаде атмосферата от испанските балади. "Врачански теферич" ще се проведе на 28 август /събота/, от 10:30 часа, в парка на стадион "Христо Ботев".

Още от "Враца"

На 28 и 29 септември д-р Боян Кунев ще извърши безплатни кардиологични прегледи в Мездра

Специализира кардиология в най-добрата специализирана болница за диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания у нас - МБАЛ Национална кардиологична болница

Прочетете повече прочетете повече

320 ученици прекрачиха школския праг в най-голямото основно училище в община Мездра - ОУ "Христо Ботев" 

През учебната 2024/2025 г. в ОУ "Христо Ботев" - Мездра ще се обучават 320 ученици в 16 паралелки от I до VII клас. Първокласниците са 47, разпределени в две паралелки

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени