Покана за публично обсъждане на проекта за бюджет на община Оряхово-2024 г.

Материалите във връзка с общественото обсъждане на проекта на бюджет ще бъдат качени на сайта на община Оряхово на 23 януари 2024г.

Община Оряхово
Община Оряхово Източник: Zonanews

Община Оряхово, на основание чл.84, ал.6 от Закона за публичните финанси и чл.71, ал.1, 2 и 3 от Наредба № 17 за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, обсъждане, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет обявява, че на 26.01.2024г. от 10:00 часа в Художествена галерия "Проф.Марин Върбанов" гр. Оряхово, находяща се в гр. Оряхово, ул."Андрей Чапразов"  № 15 ще се проведе публично обсъждане на Проекта на бюджет на Община Оряхово за 2024 г.

 

Материалите във връзка с общественото обсъждане на проекта на бюджет ще бъдат качени на сайта на община Оряхово на 23 януари 2024г. Същите ще бъдат и на разположение на гражданите в Дирекция "ФСДД, СП и З ".

 

На публичното обсъждане гражданите ще бъдат запознати с материалите на Проекта на бюджет на община Оряхово за 2024 г. по окрупнени показатели, след което, всеки присъстващ може да вземе отношение по представения материал.

 

Каним всички граждани, фирми, организации на бюджетна издръжка, неправителствени организации и медии да вземат участие в публичното общественото обсъждане на Проекта на бюджет на община Оряхово за 2024г.

Още от "Враца"

Община Мездра кани жителите и гостите на гр. Мездра на официалното откриване на 50-ите юбилейни Празници на културата "М

В музикалния спектакъл "Дихание" участват популярния български поп и оперен певец Орлин Горанов, солисти и Симфоничния оркестър на Музикално-драматичен театър "Константин Кисимов" - Велико Търново

Прочетете повече прочетете повече

Момчетата V-VII клас на ОУ "Христо Ботев" и на СУ "Иван Вазов" (Мездра) станаха зонални първенци в Ученическите спортни

Така те ще играят за определяне на участниците от Северозападна България във финалните състезания в тази възраст в двата вида спорт от игрите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени