Поздравителен адрес от кмета на община Мездра по повод Международния ден на възрастните хора - 1 октомври

С натрупания богат житейски опит и притежавани нравствени качества Вие сте пример за трудолюбие, честност и отговорност, написа и.д. кмет Николинка Кътева

Международен ден на възрастните хора
Международен ден на възрастните хора Източник: Община Мездра

До

възрастните хора

в община Мездра

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н   А Д Р Е С

Уважаеми съграждани,

Позволете ми да Ви поздравя най-сърдечно от името на Община Мездра и лично от свое име повод Международния ден на възрастните хора - 1 октомври!

На този ден отдаваме заслужено признание на всички Вас - нашите майки и бащи, баби и дядовци, които ни възпитаха да бъдем добри, да живеем в дух на взаимно разбирателство и подкрепа, да бъдем съпричастни към другите, да уважаваме българските традиции и обичаи.

Благодаря Ви за всеотдайните родителски грижи, за житейската мъдрост и добродетели, които предавате на поколенията след Вас. Благодаря Ви за всичко, което сте направили за нас и продължавате да правите за нашите деца.

С натрупания богат житейски опит и притежавани нравствени качества Вие сте пример за трудолюбие, честност и отговорност.

Пожелавам Ви да сте здрави и дълголетни. Да се радвате на спокойни старини, изпълнени с внимание и уважение от страна на Вашите близки. Нека винаги да сте заобиколени от своите любими хора, с които да споделяте безценните моменти на радост и щастие.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение,

Инж. Николинка Кътовска,

За Кмет на община Мездра

(Съгласно Заповед №689/ 25.09.2023 г.)

 

Още от "Враца"

Последни новини

Най-четени