Представят възможностите за обучение във Враца

Тазгодишният форум ще се проведе в пространството между пощата и Сувенирната палата

Представят възможностите за обучение във Враца
Представят възможностите за обучение във Враца Източник: Община Враца
На 18 април училища, професионални гимназии, филиали на висши учебни заведения от Враца ще представят възможностите, които предлагат за обучение и професионална и профилирана подготовка. Тази, станала традиционна инициатива, има за цел да даде поле за изява на всички училища на територията на общината да се представят пред обществеността.
 
Участниците са подготвили рекламни материали и специални изненади за гостите на събитието. Особено внимание ще бъде отделено на представянето на професионалните гимназии. Модерни специалности, предполагащи добра реализация на младите хора, са новите възможности предлагани през предстоящата учебна година.
 
Представят възможностите за обучение във Враца
Представят възможностите за обучение във Враца Източник: Община Враца
В Панорама на образованието със щанд ще се включи и Център за подкрепа на личностно развитие- "Център за работа с деца", част от който е Център за кариерно ориентиране, ВТУ "Св. св. Кирил и Методий"- филиал Враца, Медицински университет "Д-р Иван Митев"- филиал Враца.
 
Панорамата на образованието ще започне в 16.00 ч. с изпълнение на новосформиран мажоретния състав на ПЕГ "Йоан Екзарх". Всички ученици, родители, граждани ще имат възможност да се запознаят с предлаганите възможности и да направят информиран избор за своето бъдещо образование.
 
Тазгодишният форум ще се проведе в пространството между пощата и Сувенирната палата.

Още от "Враца"

8 учебни заведения се включиха в традиционната Панорама на образованието 2024 в Мездра

Ученици и учители от петте училища и от трите професионални гимназии представиха по атрактивен начин възможностите, които предлагат за обучение и за професионална подготовка техните училища

Прочетете повече прочетете повече

Община Мездра награди участниците в конкурса за великденска украса "Писан, шарен Великден"

25 детски градини, училища и читалища се включиха в конкурса, каза по време на награждаването Нели Минева, заместник-кмет "Социално развитие и хуманитарни дейности" в Община Мездра

Прочетете повече прочетете повече

Заключителна пресконференция по Проект "Създаване на майчини центрове за подобрено включване на уязвими групи в община Б

Проектът е с бюджет 499 984.12 eвро (977 868.94 лв.) и е реализиран съвместно от Община Ботевград и Община Мездра през периода 18.04.2022 г. - 30.04.2024 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени