Станаха известни първите два полуфиналисти в общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра

Тази вечер са поредните две срещи от груповата фаза на общинския турнир по футбол на малки врати

Общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра
Общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра Източник: Община Мездра

Станаха известни първите два полуфиналисти в 20-ото, юбилейно издание на общинския турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра. Това са отборите на "Локо Футбол" и на "Неудобните". Тимът на "Локо Футбол" постигна две победи в предварителна група "А" и се класира за следващата фаза на турнира. След като сразиха с 4:0 "ЛИВ" (голмайстори: Ралин Тодоров - 2, Росен Крумов и Рич Данов), юношите на мездренския клуб записаха служебна победа с 3:0 срещу "Кохонес Гранде", тъй като съперникът им не представи формуляр за извършен предсъстезателен медицински преглед. 


Междувременно "Кохонес Гранде" се наложиха в оспорван двубой над "Община Мездра" с 1:0, като единственото попадение в мача отбеляза Иван Христов 4 минути преди края на редовното време. В предварителна група "Б" "Неудобните" победиха последователно "Ботевъ" (Брусен) с 2:0 и "Крета" със 7:0 и също заслужиха правото да спорят за призовите места в турнира. В първата среща се разписаха Алекс Савчев (който си направи подарък за своя 20-ти рожден ден), и Иван Ерменков от дузпа, а във втората с хеттрик се отличи синът на старши треньора на ОФК "Локомотив" Николай Нинов - Ваклин Николов, на два пъти точен бе Алекс Савчев, а по веднъж - Иван Ерменков и Любослав Тодоров. 


Тази вечер са поредните две срещи от груповата фаза на общинския турнир по футбол на малки врати. От 18:30 часа играят "ЛИВ" - "Община Мездра" в решителен двубой от предварителна група "А", а от 19:30 часа съперници са "Моравица" - "Ботевъ" (Брусен) от предварителна група "Б". В четвъртък, 13 май, по същото време са двубоите "Локо Футбол” - "Община Мездра" (Група "A") и "Неудобните" - "Моравица" (Група "Б"), а в понеделник, 17 май - "Кохонес Гранде" - "ЛИВ" (Група "A") и "Крета" - "Ботевъ" - Брусен (Група "Б").

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени